Publiskots jaunās Gulivera filmas plakāts (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Studija "20th Century Fox" publiskojusi topošās 3D filmas "Gulivera ceļojumi" (Gulliver's Travels) reklāmas plakātu, uz kuras redzams aktieris Džeks Bleks (Jack Black) un viņa sagūstītāji - liliputi.

Atgādinām, ka "Gulivera ceļojumi" ir režisora Roba Letermana (Rob Letterman) un scenāristu Džo Stilmana (Joe Stillman) un Nikolasa Stolera (Nicholas Stoller) topošā filma, kas balstīta uz slavenā Dublinā dzimuša anglikāņu garīdznieka un rakstnieka Džonatana Svifta (1667-1745) darba motīviem, kurā aprakstīti Lemjuela Gulivera piedzīvojumi viņa četros ceļojumos - uz Liliputiju; uz Brobdingnegu; uz Laputu, Balnibarbiju, Glabdabdribu, Lagnegu un Japānu; uz hoihnhnmu zemi.

Pirmo reizi filmas reklāmas plakāts bija izvietots nesen Francijā notikušajā Kannu filmu festivālā, taču tagad studija publicējusi augstas izšķirtpējas vizuālo reklāmu.

Gulivera lomā iejuties komiķis Džeks Bleks ("Nacho Libre", "School of Rock" u.c.), savukārt citās lomās būs redzami aktieri Džeisons Sīgels (Jason Segel), Amanda Pīta (Amanda Peet), Kriss O'Dauds (Chris O’Dowd) un burvīgā britu aktrise Emīlija Blanta (Emily Blunt), kas plašāku ievērību guvusi pēc lomas filmā "The Young Victoria" ("Jaunā Viktorija").

Iecerēts, ka 3D filma kinoteātros nonāks jau šā gada 22. decembrī.

Publiskots jaunās Gulivera filmas plakāts
Publiskots jaunās Gulivera filmas plakāts Foto: publicitātes
Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu