Taivānas "Sūzans Boils" paraksta ierakstu līgumu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēdējo mēnešu tendence - jauni, mazpazīstami dziedātāji, kurus pasaule atklājusi, pateicoties video vietnei "Youtube", cits pēc cita noslēdz vienošanos ar lielajām mūzikas izdevniecībām.

Tā, lūk, pirms dažām dienām par "Youtube" hitu kļuvušais 12 gadus veca zēna Greisona Čensa (Greyson Chance) dziesmas "Paparazzi" video aplūkots jau vairāk kā 18 miljonus reižu un ieinteresējis ierakstu kompāniju "Interscope Records", kas ar steigu noslēgusi līgumu ar jauno popmūzikas sensāciju.

Savukārt pirms dažām nedēļām "Youtube" atklātais 24 gadus vecais Taivānas dziedātājs Lin Ju Čuns ar iesauku "mazais resnītis" jau paguvis noslēgt līgumu ar "Sony Music Entertainment". Puisis arī izpelnījies salīdzinājumus ar skotu dziedošo mājsaimnieci Sūzanu Boilu (Susan Boyle).

Čuna debijas albums jau varētu tikt izdots šā gada jūlijā, un tajā būs iekļautas dziesmas angļu un ķīniešu valodā.

Atgādinām, ka jauneklis, kurš piedalījies muzikālajā televīzijas šovā ("Avenue to Stardom"), kurā konkursanti dzied dažādu slavenu dziesmu karaoke versijas, pirms dažām nedēļām iekarojis publikas un žūrijas simpātijas ar klasisko amerikāņu kantri dīvas Dolijas Partones (Dolly Parton) "I Will Always Love You" izjusto dziedājumu. Minēto dziesmu 1990.gadu sākumā par starptautisku grāvēju padarīja Vitnija Hjūstone.

Lin Ju Čuna dziedātā dziesmas versija "Youtube" kanālā aplūkota jau gandrīz 7 miljonus reižu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu