"Depo" postroka nakts pulcē četras grupas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 14.maijā klubā "Depo" notiks postroka koncerts, kurā uzstāsies vietējās grupas "Mala", "Gaserata", "Parara", kā arī "Locomotora" no Somijas.

Locomotora (http://www.myspace.com/locomotoraband) 2006. gadā izveidoja pieci pieredzējuši mūziķi, kuri pagājušajā gadā izlaiduši savu debijas albumu. Grupas arsenālā ir garas, meditatīvas kompozīcijas, kurās klusinātas, minimālas melodijas pakāpeniski pāraug masīvā skaņu sienā.

Parara (http://www.myspace.com/pararatheband) ir tikai pagājušājā gadā 3 jaunu puišu izveidota grupa no Valmieras. Dažas reizes atrādījusies klubā "Depo", tā spējusi radīt par sevi iespaidu kā par vienu no interesantākajām pēdējā laika Latvijas grupām. Puiši spēlē instrumentālu matemātisku indie roku.

Mala ir viena no Latvijas instrumentālā indie pionierēm. Pēc ilgāka laika klusēšanas, tā ir atgriezusies jaunā sastāvā un skanējumā, kas ieturēts postroka stilistikā. Pārsteidzoši veiksmīgi un svaigi.

Gaserata ilgu laiku bija bez maz vai vienīgā instrumentālā indie/postroka grupa starp daudzajām post hc/metal vienībām Latvijā. Pēc pēdējā laikā piedzīvotajām sastāva izmaiņām tās skanējums kļuvis pilnasinīgāks, krāsaināks.

Ieeja 2 Ls, 1 Ls ar lidoni (drukā no www.klubsdepo.lv).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu