Dabstepa nakts "Subharmonija"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

14.maijā, plkst. 22 "Dirty Deal Cafe" notiks dabstepa (dubstep) nakts "Subharmonija".

Pasākumā ciemosies viesis no tālākiem kaimiņiem - DJ Ananāsi (www.myspace.com/compeanansi) no Polijas! Papildspēkos stāsies: DJ SairaM, Marimana, Minciisha Ieraksti un Peres One, bet par video projekcijām atbildību nesīs VJ Relict un Gaffa!

"Kāda jēga no nāves, esot aplenktam ar pūli čīkstošu un neārstējamu cilvēku? Vai nebūtu daudz patīkamāk uzrīkot lielu ballīti ar visiem tiem 27 tūkstošiem un iedzert indi, lai dotos uz viņpasauli klausoties maigajās vijoles skaņās, esot savu laimīgo draugu un skaistu iedzērušo meiteņu aplenktam?" - Mihails Bulgakovs,  "Meistars un Margarite".

Anansi savu iedvesmu ir radis no dub, techno, ambient un 2-step mūzikas žanriem, lai vēlāk no tiem radītu pavisam unikālu dubstepu - kā hibrīdu kas radies no dziļas elegantas ekstāzes apvienotas ar spēcīgām, bet siltām basa līnijām.

Pie diskžokeju pults Anansi piesegs vieni no visaktīvākajiem dabsoļa DJiem Latvijā: SairaM, Marimana, Minciisha Ieraksti un Peres One, par video projekcijām rūpēsies VJ Relict un Gaffa.

Mūziķu saraksts:

Anansi [Eight:FX; DubKraft; Corsario Digital] /PL

Sairam [dubstep.lv] /LV

Marimana [daba.info] /LV

Minciisha Ieraksti [dubstep.lv] /LV

Peres One [dubterrain.net] /LV

Video: Relict un Gaffa

Sākums: plkst.22. Ieejas maksa 3,-Ls (ar lidoni 2,-Ls; var lietot arī izdrukātu no www.dirtydeal.lv mājaslapas). Vieta: Dirty Deal Cafe, Spīķeri Maskavas iela 12/2

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu