Bībers atgriežas virsotnē (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kā prognozēts, 16 gadus vecais pusaudžu meiteņu mīlulis Džastins Bībers (Justin Bieber) ar savu jaunāko studijas ierakstu "My World 2.0" šonedēļ atgriezies Amerikas pieprasītāko albumu topa "Billboard 200" 1.vietā.

Trešajā nedēļā  "My World 2.0" ieraksts pārdots 102 000 eksemplāros, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas "Nielsen SoundScan" dati. Pirmajā izdošanas nedēļā tas pārdots 283 000, bet otrajā, piekāpjoties Ašera (Usher) jaunajam albumam, noslīdējis uz 2.vietu ar 291 000. Minētais Ašera "Raymond v Raymond" šonedēļ numur 2 ar 92 000 kopijām.

Iepriekšējais jaunā kanādieša albums "My World" pagājušā gada novembrī debitēja tikai 6.vietā, taču šonedēļ tas vēl joprojām kavējas top10 - 8. vietā.

Pats Bībers savus panākumus skaidro ar to, ka nav nācis no "Disneja" kanāla popzvaigžņu "fabrikas" un "satusējis" ar īstajiem hiphopa večiem Ludakrisu un Ašeru.

Slešs un Fērgija
Slešs un Fērgija Foto: AFP/LETA

Augstākais nedēļas jaunpienācējs - grupas "Guns N' Roses" bijušais ģitārists Slešs, kas pirms nedēļas pats savā izdevniecībā "Dik Hayd" klajā laidis debijas soloalbumu "Slash", kurā kā viesmūziķi parādās arī tādas rokmūzikas zvaigznes kā Kid Rock, Ozijs Osborns (Ozzy Osbourne), Deivs Grols (Dave Grohl), Igijs Pops, Kriss Kornels u.c. Pirmajā nedēļā "Slash" pārdots 60 000.

Otrs jaunums top10 popmūzikas karalienes Madonnas kontā - dzīvais "Sticky & Sweet Tour" koncerts (28 000).

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 23%

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu