Dizijs Raskals gatavs kļūt par pirmo tumšādaino Bondu (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Britu hiphopa mūziķis Dizijs Raskals (Dizzee Rascal), īstajā vārdā Dilans Milss (Dylan Mills), gatavs kļūt par pirmo tumšādaino Džeimsu Bondu, vēsta "News of the World".

Pirms pāris dienām reperis ieņēmis pirmo vietu interneta vietnes "PreLoved.co.uk" rīkotajā aptaujā "Kas varētu kļūt par pirmo melno Džeimsu Bondu". Otro vietu ieņēma amerikāņu aktieris Vils Smits, kas jau sen sapņo spēlēt kādā no piedzīvojumu filmām par aģentu "007". Potenciālo melnādaino Bondu desmitniekā iekļuvis arī amerikāņu reperis "Jay-Z" un ASV prezidents Baraks Obama.

"Dizzee Rascal" ārkārtīgi nopriecājies par savu uzvaru un jau izvēlējies sev divas ekrāna partneres - Evu Mendesu un Evu Longoriju.

"Kāpēc gan ne?" jautāja reperis.

Es spēju nēsāt smokingu, visa valsts to redzējusi,

smējās mūziķis, atsaucoties uz mūzikas balvu "Brit Awards" pasniegšanas ceremoniju, kurā viņš tika apbalvots kā labākais britu solo mākslinieks.

Mūziķis jokojot izteica cerību, ka izlauzt ceļu skarbajā Holivudas industrijā viņam palīdzēs Breds Pits, ar ko viņš nesen iepazinies modeles Klaudijas Šīferes mājās.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu