"Deadly French" sērijas pirmais pasākums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 27.martā, "Dirty Deal Cafe" sadarbībā ar Francijas kultūras centru notiks "Deadly French" sērijas pirmais pasākums, kurā viesosies mūziķis no Francijas IKKI.

"Deadly French" ir pasākumu sērija, kas sniedz ieskatu šobrīd aktuālajā un plaši izplatītajā Francijas smagā elektro - new rave scēnā. Kopā ar franču viesi IKKI uz vienas skatuves kāps Dj Skābais Jānis un Indrikkis, pasākumā video rādīs Vj LINARDS KULLESS, B.O.B un DĀVIS.

Pa pusei spānis, pa pusei francūzis IKKI jau tīņa gados spēlēja ģitāru metāla grupā un jau 2006.gadā kopā ar Ninu Martini izpildīja pašu sacerētus mūzikas gabalus. Noguruši no iesīkstējušā metāla un elektro mūzikas stilu nodalījuma, viņi nolēma pašrocīgi "sakrustot" abus mūzikas stilus, kā rezultātā 2007.gadā radās IKKI.

Kopš tā laika IKKI spēlējis neskaitāmos underground klubos, kā arī bijis iekļauts ne vienā vien starptautiski zināmā DJ miksu izlasē.

IKKI tiek dēvēts par Madrides elektro scēnas "krusttēvu": viņš ne tikai aktīvi muzicē, bet arī darbojas kā mūzikas producents, viņam ir sava studija, un pirms diviem gadiem viņš izveidoja pats savu mūzikas leiblu "Nu Bakalei". Tajā pašā laikā viņš joprojām turpina darboties kā rezidentdiskžokejs Madrides klubā "numur viens" – "Soundsick".

Paralēli dejām blakus telpā katrs interesents varēs paniekoties ar NES video spēlītēm, apēst kādu sēni vai uzspridzināt tanku - kas nu kuram sirdij tuvāks!

Par spēlīšu stūri rūpēsies puiši no "Radošās Sulas", kas prieku meklē 8-bit un elektroniskajā kultūrā.

Durvis vērsies vaļā no 22:00. Ieejas maksa 3 Ls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu