"O!Kartes Akadēmijā" skanēs mīlas dziesmas (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT muzikālā šova "O!Kartes Akadēmija" dalībnieki nu ir piedzīvojuši pirmo izbalsošanu, tādēļ visu nedēļu viņi profesionālu pedagogu vadībā vēl sparīgāk gatavojas šīs nedēļas lielajam koncertam. Šo svētdien, 7. martā, norisināsies trešais koncerts, kurā 11 šova dalībnieki dziedās skaistākās mīlas dziesmas.

Ivars uzstāsies ar mūziķa Ainara Virgas dziesmu „Ja tu mīli”, Saipo dziedās Gunāra Meijera skanīgo „Meiteni”, Mareks visus pārsteigs ar Stīvija Vondera „Isn’t she lovely”, Kristaps - dziesmu no Ingus Pētersona repertuāra „Ar mīlestības pinekļiem”, Lea startēs ar Vitnijas Hjūstones skaisto „Savin all my love for you”, bet Anna ar Raimonda Paula dziesmu „Ļubov nastala”.

Mārtiņš uzstāsies ar grupas „Eolika” dziesmu „Tava atnākšana”, Laima - Roda Stjuarta romantisko „Have I told you lately”, Evija dziedās grupas „ZZ top” hitu „Gimme all your lovin”, Samantai tikusi grupas „A Studio” dziesma „Uļetaju”, bet Nikolaja izvēle ir grupas „Sīpoli” dziesma „Es nesatiku Tevi”.

Šobrīd notiek intensīva gatavošanās svētdienas koncertam, taču ne visiem tā norit tik raiti kā gribētos. Pagājušās nedēļas lielā koncerta uzvarētāja Evija šonedēļ ir apslimusi – viņai ļoti sāp kakls un viņa nejūtas labi. Arī vokālajās nodarbībās Evija nevar pilnvērtīgi piedalīties. Kā atzina pasniedzēja, šādos gadījumos vislabākās zāles ir klusēšana. Evija nolēmusi klausīt pasniedzēju norādījumiem un pēc iespējas mazāk runāt. Vai Evija līdz svētdienas koncertam būs izveseļojusies un varēs pilnvērtīgi uzstāties lielajā koncertā?

Toties Saipo, pārdzīvojis pirmo izbalsošanu un ieguvis iespēju turpināt dalību šovā, šonedēļ ar jauniem spēkiem un jaunu sparu ķēries klāt sevis pilnveidošanai un sava talanta izkopšanai. Kā viņam veiksies šīs nedēļas koncertā?

To, kā jaunieši gatavojas savam lielajam svētdienas uznācienam, ko mācās no satiktajiem profesionālajiem mūziķiem un izklaides ekspertiem, kā veidojas viņu savstarpējās attiecības, ikviens TV skatītājs var uzzināt, skatoties „O!Kartes Akadēmijas” pārraides katru darbdienu kanālā LNT pulksten 14:20, 18:40 un 23:00.

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu