Aicina teikt īsas "Oskaru" pateicības runas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ASV Kinoakadēmijas balvu nominanti pagājušonedēļ pulcējās uz oficiālajām brokastīm pirms martā gaidāmās "Oskara" balvu pasniegšanas, lai uzklausītu organizatoru norādījumus par balvu ceremoniju.

Balvu pasniegšanas ceremonijas producenti aicināja kinozvaigznes neizplūst garās runās, saņemot savu godalgu, bet mēģināt padarīt tās atmiņā paliekošas.

"Pateicības runas, kurās tiek uzskaitīts bezgalīgi garš saraksts ar vārdiem, kas skatītājiem neko neizsaka, nav tikai garlaicīgas - tā ir visnīstākā lieta visā pasākumā,"

pie viesiem vērsās pasākuma producents Bils Mekaniks. "Mēs gribētu jūs lūgt padomāt par to nopietnāk nekā agrāk. Varu jums teikt no pieredzes, ka pēc pieminēšanas šādā sarakstā es nejutos sevišķi pagodināts. Es daudz labprātāk gribētu dzirdēt, cik ļoti daudz balva nozīmē tās saņēmējām, nevis savu vārdu daudzu citu starpā," viņš piebilda.

Balvu pasniegšanas pasākuma otrais producents Ādams Šankmens atklāja, ka uzvarētājiem būs dota iespēja teikt divas pateicības runas - ceremonijas laikā un pie īpašas aizkulišu videokameras, kas nodēvēta par "Pateicības kameru". "Tiklīdz jūs nokāpjat no skatuves, jūs varat ierakstīt runu "Pateicības kamerā"," norādīja Šankmens. "Jūs varat pateikties ikvienam, ko pazīstat - jūsu aģentam, mātei, bērniem, preses pārstāvim, jūsu draugiem (sociālajā tīklā) "Facebook", jūsu mājdzīvniekiem, iespējams, pat kaimiņam."

Tikmēr Mekaniks norādīja, ka, ja pateicības runa uz skatuves pārsniegs atļautās 45 sekundes, balvas saņēmēja mikrofons var tikt vienkārši izslēgts vai arī viņa vārdi tiks noslāpēti ar orķestra mūziku. "Vislabāk mums patika risinājums ar slepeno lūku, taču mūs no tā atrunāja," pajokoja producents. "Jums tiks dotas 45 sekundes, lai pateiktos. Lūdzu, lai šis ir mūsu jaukākais un sirsnīgākais pasākums, kurā mums nenāktos izmantot nevienu no mūsu ierīcēm."

ASV Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonija notiks 7.martā. Ceremoniju vadīs komiķis Sītvs Mārtins un aktieris Aleks Boldvins.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu