Anitens vadīs TV raidījumu par veselību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas Televīzijas (LTV) 1.kanāla ēterā būs skatāms informatīvi izklaidējošā cikla "Būs jau labi!" raidījums, ko vadīs latviešu dramaturgs, scenārists un producents Kārlis Anitens.

Uz tiešu, asprātīgu, jautru un izzinošu sarunu ārstus, psihologus, sportistus, aktierus, politiķus, mūziķus un citus zināmus ļaudis par veselības jautājumiem svētdienas rītos aicinās dramaturgs Kārlis Anitens, kuram pēc vārda kabatā nav jāmeklē: „Nav liela māksla runāt gudri. Daudz lielāka māksla ir runāt saprotami. Jaunajā raidījumā pie viena galda sēdīsies cilvēki, kuru profesijas ir saistītas ar veselības jautājumiem un cilvēki, kuri tāpat kā es, labprāt būtu spirgti, veseli, skaisti un bez tablešu paciņām somā. Katru svētdienu jauna tēma, katru svētdienu jauni un interesanti viesi, spraigas diskusijas, karsti strīdi un veselīgi smiekli, lai beigu beigās par jebkuru jautājumu mēs varētu teikt: būs jau labi!”

Raidījumā, kas turpmāk LTV 1.kanālā būs skatāms ik svētdienu, tiks akcentēts veselības un veselīga dzīvesveida nozīmīgums ikviena cilvēka dzīvē, sniegti profesionāli padomi, atklāta sabiedrībā populāru cilvēku personiskā pieredze, tostarp kļūdas, kā arī dota izvēle.

"Būs jau labi!" rosinās sabiedrību pārmaiņām, uzmundrinās veselībai un elastīgam dzīves modelim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu