Februārī kinoteātros četras jaunas filmas (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No februāra kinoteātros būs skatāmas četras jaunas "AcmeFilm" piedāvātas filmas, informēja kompānijas "AcmeFilm" pārstāve Inese Apse.

"Brāļi"

No 5.februāra kinoteātros būs skatāma filma "Brāļi" ("Brothers"), kur galvenās lomas atveido aktieru ansamblis - Tobijs Magvairs, Džeiks Gilenhāls un Natālija Portmane.

Šogad filma nominēta divām "Golden Globe" balvas kategorijām - aktieris Tobijs Magvairs nominēts balvai "Labākais aktieris drāmā", savukārt grupas "U2" dziesma "Winter" nominēta balvai "Labākā oriģinālā dziesma".

"Brāļi"
"Brāļi" Foto: publicitātes

Filma "Brāļi" ir drāma, kas vēsta par brāļiem Semu un Tomiju, kuri ir pilnīgi pretstati viens otram. Sems ir armijas virsnieks un gādīgs ģimenes tēvs, apprecējis savu mūža mīlestību un audzina divas meitas. Tomijs ir ģimenes melnā avs, spontāns un harizmātisks. Pēc tam, kad vecākais brālis Sems tiek pasludināts bez vēsts pazudis Afganistānas karā, jaunākais brālis sāk rūpēties par sava vecākā brāļa sievu un bērniem un cenšas aizvietot tukšumu, kas radies ģimenē. Viņa rūpes par brāļa sievu izraisa neprognozējamas sekas, sevišķi pēc tam, kad izrādās, ka vecākais brālis nav miris un atgriežas mājās.

"No Parīzes ar mīlestību"

Savukārt no 19.februāra kinoteātros "Parex Plaza" un "Cinamon Alfa" būs skatāms asa sižeta trilleris "No Parīzes ar mīlestību" ("From Paris With Love"), kurā galvenās lomas atveidos Džons Travolta un Džonatans Raiss Maijerss.

Filmu veidojuši filmas "Kurjers" producenti, ber režisors ir Pjērs Morels, kurš veidojis arī filmu "Nolaupītā".

Filmā "No Parīzes ar mīlestību" jauniņais ASV vēstniecības Francijā darbinieks tiek iesaistīts pārgalvīgos notikumos, kad viņam tiek uzticēts sastrādāties ar augstas pakāpes ASV izlūkdienesta darbinieku, kurš atsūtīts uz Parīzi novērst terorakta draudus.

"No Parīzes ar mīlestību"
"No Parīzes ar mīlestību" Foto: publicitātes

"Slēgtā sala"

No 26.februāra skatītājiem būs iespēja noskatīties režisora Mārtina Skorsēzes asa sižeta trilleri "Slēgtā sala" ("Shutter Island") ar Leonardo di Kaprio galvenajā lomā.

Filmas darbība norisinās 1954.gadā, kad di Kaprio atveidotais tiesu izpildītājs Tedijs Daniels dodas uz cietumu garīgi slimiem noziedzniekiem attālā Šatera salā, lai izmeklētu pacientes-slepkavas pazušanu. Izmeklēšana norisinās veiksmīgi līdz brīdim, kad Daniels atrod pierādījumus, ka cietuma speciālisti ārstē savus pacientus ar nelikumīgām metodēm. Drīz stipra vētra atgriež salu no civilizācijas, un Daniels kopā ar pārinieku kļūst par noslēpumainās salas gūstekņiem. Notikumi strauji attīstās, un drīz vien Daniels sāk šaubīties visā - gan savā atmiņā, gan savā pāriniekā, gan par to, kas notiek viņa prātā.

"Koncerts"

Savukārt no 26.februāra kinoteātrī "Parex Plaza" būs skatāma rumāņu režisora Radu Mihaileanu komēdija "Koncerts" ("Le Concert").

Filma ir par krievu mūziķiem, kuri, uzdodoties par Lielo orķestri, dodas koncertēt uz Parīzi. Pirms 30 gadiem Krievijas Lielā orķestra diriģents Andrejs Semjonovičs Fiļipovs tika atlaists, jo orķestrī bija iesaistījis ebreju mūziķus. Tagad, strādādams tajā pat koncertnamā kā apkopējs, viņš nejauši uzzina, ka Lielais orķestris tiek aicināts uzstāties Parīzē. Viņš nolemj sameklēt sava bijušā orķestra muzikantus un doties uz Franciju tagadējā Lielā orķestra vietā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu