"Riga Metro" svinēs gada jubileju (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

9.janvārī Rīgā, Dirty Deal Café Spīķeru kvartālā, piedāvājot spilgtu koncertu, ar nelielu nokavēšanos tiks atzīmēta pašmāju dzīvās elektronikas grupas "Riga Metro" gadadiena. Kā īpašie viesi Riga Metro ballītē ar savām svaigākajām koncertprogrammām uzstāsies Tā Tā Tā, Goran Gora, The Mundane un DJ Cliché.

Jāpiemin, ka viesmūziķu izvēle šim pasākumam nemaz nav notikusi – visi iepriekš minētie mākslinieki ieradīsies šajā pasākumā arī draugu lomā.

Riga Metro ir viena no kolorītākajām pašmāju elektroniskās mūzikas grupām un pārstāv triphopa un drum&bass mūzikas žanru miksli dzīvajā izpildījumā, kas elektroniskās mūzikas lauciņā ir samērā reta parādība. Grupa par savas aktīvās darbības sākumu uzskata 2008. gada nogali un pirmais gads izskatās ļoti produktīvs – Riga Metro ir ne tikai veiksmīgi iekļāvušies Latvijas vadošo festivālu programmās, bet piedalījušies arī tuvāko kaimiņvalstu elektroniskās mūzikas festivālos. Gada laika ir radīts pirmā studijas albuma muzikālais materiāls un izlaists neparastais debijas singls "Heartbeats".

Tāds ir šīsdienas Rīgas Metro. Kaut kad ap pensijas vecumu instrumentu čeholos vairs nebūs instrumenti, bet gan lāpstas, un viņi sāks rakt pa īstam. Bet pagaidām "on the stage" par prieku visiem Latvijas mūzikas draugiem.

Ieeja no plkst. 20, Ls 3.00

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu