Seriāla "Lost" aktrise atklāj, ka bijusi spiesta filmēties daļēji kaila

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no seriāla

Populārā seriāla "Pazudušie" ("Lost") aktrise Evandželīna Lilī (Evangeline Lilly) atklājusi, ka bijusi "iedzīta stūrī" un spiesta filmēties seriālā daļēji kaila. Kad tas bija izdarīts, viņa palikusi "trīcot", viņa atzinusi intervijā seriālam veltītajā podraidījumā "The Lost Boys". 

39 gadus vecā kanādiešu aktrise pazīstama ar Keitas Ostenas lomu minētajā ABC drāmā.

Intervijā Lilī atskatījusies uz laiku no 2004. līdz 2010. gadam, kad seriāls demonstrēts.

"Trešajā sezonā man bija slikta pieredze, kad būtībā es tiku iedzīta stūrī. lai filmētos daļēji kaila, jutu, ka man nav izvēles," viņa saka.

"Es biju šausmās, es drebēju, kad tas beidzās. Es raudāju, un pēc tam biju spiesta saņemties nākamajai ainai. Arī ceturtajā sezonā bija viena aina, kurā Keitai pēc scenārija bija jāizģērbjas, centos pati kontrolēt visu, taču tas neizdevās. Tad pateicu - "Pietiek! Variet rakstīt ko vēlaties, es to nedarīšu. Nekad vairs filmēšanas laukumā neizģērbšos. Un tā bija," viņa stāsta. 

Arī tagad aktrise cenšas izvairīties no kailskatiem. "Kad lasu scenāriju, un redzu, ka tur būs kailskats, uzreiz atsakos," viņa saka.

Pašlaik aktrise redzama komiksu filmā «Skudrcilvēks un Lapsene» («Ant-Man and the Wasp»).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu