Uz lielā ekrāna “Rotaļlietas pieaugušajiem”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
“Rotaļlietas pieaugušajiem”
“Rotaļlietas pieaugušajiem” Foto: publicitātes

Šo piektdien, 24. augustā, pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvos kriminālkomēdija “Rotaļlietas pieaugušajiem” (“Happytime murders”), ar īstiem aktieriem un vienām no slavenākajām pasaules lellēm galvenajās lomās.

Lai gan komēdijā līdztekus aktieriem piedalās arīdzan lelles, skatītājiem nevajadzētu šo filmu izvēlēties kā brīvdienu pavadīšanu kopā ar ģimeni. Filma noteikti nav paredzēta bērniem, kas jaunāki par 16. Tā ir piesātināta pikantiem jokiem un neķītriem kadriem. Kādas ir slavenās “The Muppets” stila lelles, kad tuvumā nav bērnu?

Filmas darbība notiek Losandželosā – pilsētā, kurā plecu pie pleca dzīvo gan cilvēki, gan lelles. Kad viens pēc otra tiek nežēlīgi noslepkavoti populāra televīzijas šova personāži, pie izmeklēšanas ķeras divi konfliktējoši izmeklētāji – cilvēks un lelle, kurus vieno kāds kopīgs noslēpums.

Foto: publicitātes

Filmas veidotājs, slavenā The Muppets šova radītāja Džima Hensona dēls Braiens Hensons, kaut arī paredzējis, ka daudzi varētu vērsties pret viņu ar nosodījumu, izvēlējies šo šokējošo ceļu – attēlot lelles gangsteru, ielasmeitu un citos kolorītos veidolos. “Manam tēvam bija visai neķītra humora izjūta, un es ticu, ka viņš novērtētu to, ko esmu paveicis šajā filmā,” kādā intervijā stāsta Braiens.

"The Muppet Show" kļuva populārs septiņdesmito gadu beigās, padarot par visas pasaules mīluļiem vardi Kermitu, Miss Piggy un citas lelles.

Komēdijas „Rotaļlietas pieaugušajiem“ galvenajā lomā tandēmā ar lellēm filmējusies „Oskara“ balvas nominante, izcilā komiķe Melisa Makārtija. Citās lomās - Elizabete Benksa („Bada Spēles“), Džoels Makheils („Atpestī mūs no ļauna“), Džimijs O. Jangs („Patriotu diena“) un Maija Rūdolfa („Līgavas māsas“).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu