"Prāta Vētras" tūres noslēguma koncerta viesi būs "Mofo" (52)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Prāta Vētra" jaunākā albuma "Četri krasti" Latvijas turnejas noslēguma koncertā, kas 21. augustā notiks Mežaparka Lielajā estrādē, īpašie viesi būs grupas "Mofo" un "Double Faced Eels".

"Mofo" jau bijuši "Prāta Vētras" turnejas koncertos Cēsīs un Jēkabpilī, bet "Double Faced Eels" piedalījās koncertā Jelgavā un būs "Prāta Vētras" viesi 19. augustā Ventspilī.

Par gaidāmo noslēguma koncertu Rīgā grupas dziedātājs Renārs Kaupers saka: "Mežaparks ir liels izaicinājums, bet līdzšinējie koncerti un atsauksmes liecina, ka tūre ir izdevusies godam, un tāpēc tagad ir atlicis pielikt lielu un skanīgu izsaukuma zīmi."

Aizvadītajos tūres koncertos laika apstākļi ir bijuši labvēlīgi, vienīgi dzimtajā Jelgavā koncerta laikā līņāja. Lai pārliecinātos, kādi laika apstākļi sagaidāmi koncerta dienā Rīgā, "Prāta Vētras" puiši iepriekšējā vakarā dosies uz LNT ziņu studiju, lai nolasītu laika prognozi 21. augustam.

Biļetes uz 19. augusta koncertu Ventspilī šobrīd var iegādāties par sešiem latiem, bet biļetes uz turnejas noslēguma koncertu Mežaparkā maksā 12 latu.

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu