Kristīna Orbakaite oficiāli apprecējusies (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par dziedātājas Kristīnas Orbakaites personīgo dzīvi vienmēr klīst visdažādākās baumas, sākot ar to, ka viņa atkal esot kopā ar Vladimiru Presnjakovu, un beidzot ar laulības noslēgšanu saskaņā ar musulmaņu tradīcijām ar Ruslanu Baisarovu.

Tomēr pēdējā laikā Orbakaites vārds presē tiek saistīts ar kādu Mihailu, krievu izcelsmes amerikāņu uzņēmēju.

Nesen kļuva zināms, ka dziedātājas draugs ir kļuvis par viņas vīru, turklāt par pirmo, jo iepriekšējās laulības – ar mūziķi Vladimiru Presnjakovu un uzņēmēju Ruslanu Baisarovu – oficiāli reģistrētas nebija. Laikraksts „Žizņ” raksta, ka kāzas tūlīt pēc visiem Jaungada svētkiem esot notikušas Maiami. Jāpiebilst, ka Krievijā par gaidāmajām kāzām zināja tikai retais: Kristīna un Mihails par saviem plāniem iepriekš neinformēja.

Laulību ceremonijā piedalījās arī Orbakaites dēli no Presnjakova un Baisarova. Ņikita un Denijs ar mātes izvēli ir ļoti apmierināti. Ja arī turpmāk dziedātāja ievēros tradīciju no katra vīra dzemdēt pa mantiniekam, sagaidāms, ka drīzumā viņai būs trešais dēls.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu