Ella: “Esmu inteliģentāka par Zemeni!”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

“Talantu fabrika 4” ir beigusies, un Ella (18) ne vien gatavojās dalībai “Muzikālās bankas” finālā Ventspilī un “Eirovīzijas” atlasē, bet arī tikusi pie jauna klipa.

– Kas, tavuprāt, liedza tev uzvarēt TF4? – Es jau esmu uzvarētāja, jo no šova paņēmu visvairāk – maksimumu, ko spēju: kontaktus, reklāmu par brīvu, pieredzi un, galvenais, savus mīļos fanus! Vēl es domāju, ka skatītāji, redzot, ka mana muzikālā karjera jau tāpat iet uz augšu – “Muzikālās bankas” fināls, “Eirovīzija” un arī tas, ka albumam gatavojos, – izlēma pareizi, jo Casham uzvara bija vairāk vajadzīga nekā man. Man arī bez 10 000 eiro viss notiks, bet iespējams, ka Cash, pateicoties šai uzvarai, kļūs par jaunu zvaigzni pie Latvijas mūzikas debesīm. Man prieks par viņu! – Kā tu prognozē savu startu “Eirovīzijā”? – Negribu steigties ar prognozēm, bet pastāstīšu, ka šogad “Eirovīzijā” piedalos kopā ar jauno, talantīgo r’n’b’ izpildītāju un hiphopa deju profesionāli Marizo. Visi hiphopa un r’n’b’ fani, saturieties un balsojiet par mums, jo pirmo reizi Latvijas “Eirovīzijas” vēsturē būs dzirdama šāda stila mūzika. – Tu nesen esi pabeigusi darbu pie sava pirmā klipa. Vai vari pastāstīt mums par dziesmu un klipa sižetu? – Jā, vienu pirmdienu notika filmēšana, un klipa režisors ir Miks Ozoliņš. Nekad nebiju piedalījusies tik vērienīgā filmēšanas procesā, bet, pateicoties režisora darba stilam, man tas šķita ļoti interesanti un nemaz ne nogurdinoši, ņemot vērā, ka video filmēšana notika pilnas 12 stundas. Man patika strādāt ar Miku, un labprāt sadarbotos ar viņu arī turpmāk. Es vēlējos klasiski skaistu klipu, vienkāršu, bet ar rozīnīti, ko Miks arī paveica – klipā būs skati, kur esmu kaila, apklāta tikai ar rožlapiņām. Ella atkal šokēs... – Vai Fabrikā iegūtā popularitāte Tev nav kaut reizi traucējusi? – Nē, nav, bet ir viena vieta, kur mani pēc manas vārdadienas svinībām, kas tika rādītas TF raidījumā, vairs nelaiž iekšā – tas ir bārs “Pupu Lounge”. Šo piektdien vēlējos turp doties, bet apsargs sacīja, ka pēc pašvaldības policijas izrādītās intereses nevarot mani laist iekšā, jo šai iestādei varot sanākt nepatikšanas. – Vai Tu būtu ar mieru piedalīties vēl kādā realitātes šovā? – Ja tas man dotu ko pozitīvu, kāpēc gan ne... Būtu pat mazliet interesanti pamēģināt kādu citu realitātes šova žanru, piemēram, “Džungļu zvaigzne”. – Vai šova laikā bija jūtams, ka starp režisoru Miku Ozoliņu un Zemeni ir kas vairāk, nekā tikai draudzība? (Nesen presē parādījās Zemenes pastāstiņš un to apliecinošas bildes par attiecībām ar šova režisoru Miku Ozoliņu. Meitene arī apsūdzēja administrāciju, jo tā vēl pirms izbalsošanas sākuma paziņojusi, ka tieši Zemene pametīs šovu. To Liene skaidro kā veidu, kā Miks no viņas atbrīvojies. Skarbi!!!) – Arī man ir tādas pašas bildes kopā ar Lieni, tās apliecināja vienīgi mūsu stipro draudzību, bet nu es vairs nesaprotu, cik tālu viņa ir gatava iet tikai popularitātes dēļ, cik ilgi vēl būs nepieciešami meli, lai saglabātu savu slavu... Varu pateikt tikai to, ka esmu daudz inteliģentāka par Zemeni un nevēlos iesaistīties viņas afērās, kas, par nelaimi, skar arī mani. Lai nu kā, viņa man tāpat būs īpašs cilvēks vienmēr.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu