Andželīnas Džolijas apburošais šarms (37)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēdējo pāris mēnešu laikā jau vairāki slaveni Holivudas aktieri atzīst, ka labprāt pavadītu laiku Andželīnas Džolijas tuvumā.

Breds Pits Par pairušās Breda Pita un Dženiferas Anistones laulības sabrukuma cēloni tiek minēta Andželīna Džolija. Kopš Pita un Džolijas kopdarba filmā "Mr. and Mrs.Smith" 2004.gada pavasarī ļaunas mēles runāja par abu iespējamo romānu.

Kolins Farels Arī brunču mednieks Kolins Farels ir pievienojies daudzajiem Andželīnas Džolijas pielūdzējiem, nosaucot aktrisi par "ideālu sievieti". "Man ilgi nav bijis draudzenes, bet Endžija ir visai tuvu manam sievietes ideālam," Farels sacīja intervijā Londonā, kur bija ieradies uz savas jaunākās filmas "Alexander" pirmizrādi. Filmā piedalījās arī Džolija. "Šobrīd es esmu viens, bet Andželīna patiešām varētu būt īstā sieviete. Viņa pavisam noteikti ir tuvu tam," piebilda Farels.

Arī Džolija nepalika atbildi parādā un pauda savas simpātijas pret Farelu. "Strādāt kopā ar viņu bija aizraujoši," stāstīja aktrise. "Ar viņu būt kopā ir tiešām ļoti jautri. Viņš ir pilns pārsteigumu."

Vals Kilmers Holivudas aktieris Vals Kilmers ironizē, ka filmas "Alexander" uzņemšana izmaksāja tik dārgi tāpēc, ka viņš vairākkārt tīšām pārteicies, lai ilgāk varētu filmēties kopā ar Holivudas skaistuli Andželīnu Džoliju. Režisora Olivera Stouna filma, kas izmaksājusi vairāk nekā 150 miljonus dolāru (gandrīz 80 miljonus latu), ir piedzīvojusi finansiālu neveiksmi, turklāt arī kritiķu atsauksmes tai nav glaimojošas.

"Mana loma sastāvēja lielākoties no atrašanās vienā gultā ar Andželīnu Džoliju, kas vīrietim ir tik jauki, cik vien iespējams," "Sky News" citē Kilmeru. "Nesakiet to Oliveram Stounam, bet, kad mēs filmējām seksīgās ainas, es visu laiku tīšām pārteicos. Es sagaidīju ainas nobeigumu un tad pašās beigās kaut ko sajaucu, lai mums tas būtu jāatkārto." "Es pavadīju četrus mēnešus, darot to visu dienu, un kāds man par šo baudu samaksāja miljoniem dolāru," smejas Kilmers.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu