„Mrs. Ukraina Open” Latvijas pārstāvei aizliedz uz skatuves iziet oranžā sarafānā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Notikumi uz Ukrainas politiskās skatuves skāruši arī V starptautisko sieviešu skaistumkonkursu „Mrs. Ukraina Open”, kā fināls notiks sestdien, 4. decembrī.

„Šodien Jūlijai konkursa organizatori paziņoja, ka viņai oranžajos toņos darinātais tērps, kas bija paredzēts vienam no izgājieniem, ir jānomaina pret citu,” pastāstīja J. Grabheres palīdze Elita Drāke. Politiskās intrigas šajā valstī konkursa organizatorus novedušas līdz neziņai. „Pēc visa, kas pēdējās dienās Ukrainā noticis, organizatoriem galvassāpes sagādājuši ne tikai sponsori, bet arī žūrijas locekļi, vairāki no kuriem pēkšņi atsaukuši savu dalību šajā konkursā. Tāpat konkursā atteikušās piedalīties dalībnieces no Maskavas un Ļvovas, iespējams, ka pēdējā brīdī atteiksies arī vairākas citas konkursantes,” uzsvēra E. Drāke. Interesanti, ka E. Drāke, kas pazīstama ar savu spilgto ģērbšanās stilu, arī saskārusies ar problēmu, ko vilkt mugurā. „Šodien ielās gribēju iziet, ģērbusies pārsvarā oranžajos toņos, taču tiku tikai līdz viesnīcas durvīm. Apsargs atteicās tādā paskatā mani laist uz ielas. Nācās pārģērbties,” smejoties notikušo incidentu atceras E. Drāke. Arī Jūlijas pašsajūta pēc gūtās muguras traumas ir uzlabojusies. „Esam panākuši vienošanos, ka ārsts konkursa fināla laikā atradīsies aizkulisēs un, ja būs tāda nepieciešamība, Jūlijai tiks sniegta palīdzība,” atzina E. Drāke. Ķīviņi un dažādas intrigas ir sākušās arī starp konkursa dalībniecēm. Konkursa organizatoriem pat nācies noorganizēt speciālu lekciju, kā dalībniecēm būtu jāizturas vienai pret otru. „Patiešām ir ļoti jūtams tas, ka līdz finālam atlikušas dažas dienas. Spriedze pieaug! Tomēr personīgi es cenšos koncentrēties tikai uz to, lai visu izdarītu pēc iespējas labāk,” sacīja J. Grabhere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu