Dagmāru Leganti iekārojis Abduls? (26)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bijusī "Mēmā šova" dalībniece un realitātes šova "Džungļu zvaigzne" dalībniece Dagmāra Legante ir devusies nedēļas braucienā uz Maskavu. Viens no vizītes mērķiem ir apciemot Krievijā slaveno mākslinieku Aleksandru Abdulovu.

Dagmārai ātri izdodas atrast kopīgu valodu ar citas kultūras pārstāvjiem. Tāpēc arī esot piekritusi piedalīties televīzijas šovā: "Es padomāju, bērnu man nav, ģimenes - arī. Kad tad, ja ne tagad es tādas lietas varēšu darīt?" Ar tādiem uzskatiem un it sevišķi pēc džungļiem Krievijas galvaspilsētas apmeklējums ir tieši laikā. Mūsu pilsoni Leganti uzaicināja uz lielo pilsētu, lai apspriestu dalību vairākos projektos. Konkretizēt Dagmāra nevēlējās, lai nemisētos. Ir zināms tikai, ka viņa plāno tikties ar skaistu sieviešu lielu cienītāju Aleksandru Abdulovu. Dagmāra ar Aleksandru iepazinās Krievijas kino festivāla laikā. Atgādināsim, ka Dagmāra Legante bija minētā festivāla vadītāja. Jāpiebilst, ka Legante ļoti iepatikās Abdulovam un viņš atzinās, ka esot Dagmāras apburts. "Pēc Krievijas kinofestivāla bija bankets, kurā mēs apmainījāmies telefoniem," stāsta Dagmāra. "Aizbraukšu uz Maskavu un uzreiz viņam piezvanīšu. Mani interesē šis cilvēks. Ar viņu ir ļoti interesanti aprunāties."

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu