Dž.Džilindžers atradis jaunu draudzeni (73)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Skandalozais latviešu Dailes teātra režisors Dž.Dž.Džilindžers pēc attiecību pārrāvuma ar erotisko stāstu autori Daci Rukšāni ir atradis jaunu mūzu Binnijas Ārbergas izskatā.

38 gadus vecais režisors ir redzēts kopā ar 29 gadus veco Binniju Ārbergu. Viņa ir nekustamo īpašumu kompānijas SIA "OOO Lamnot" īpašniece un direktore, bijusī "Latvijas ceļa" Rīgas biroja koordinatore. Pašreiz Binnija ir arī Džilindžera PR aģente. Par kopīgajiem plāniem abi solīja stāstīt ne ātrāk kā pēc 2005.gada 1.janvāra. Džilindžera un Daces Rukšānes laulība tika šķirta šā gada 2.jūlijā Vidzemes priekšpilsētas tiesā. Par šķiršanās iemesliem nekas skaidri nav zināms, daži min Džilindžera aizraušanos ar azartspēlēm. Savukārt laulības šķiršanu esot ierosinājusi Dačka, kā viņu dēvēja bijušais vīrs... Dž.Dž.Džilindžers par pseidonīmu izvēlējās līdzību ar kādreiz populāra laupītāja uzvārdu Dillindžeru. Izrādās, ka "laupītājs" Džilindžers ir saticis sev līdzīgu - strādājot "Latvijas ceļa" birojā, Binnija Ārberga tika aizturēta un vainota Tautas partijas oranžo plakātu aizkrāsošanā (zināma arī kā "Apiņa skrejlapu" lieta). Minētās lietas izmeklēšanas laikā viņa tika pratināta Stabu ielā, tāpat arī piedzīvoja kratīšanu savā mājā. Tiesa, vēlāk apsūdzība tika atcelta.

Komentāri (73)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu