"P.Diddy" maksās dēlam ikmēneša alimentus 35 000 dolāru apmērā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tiesa ir nolēmusi, ka hiphopa zvaigznei "P.Diddy" jeb Šonam Kombsam ir jāmaksā alimenti - 35 000 dolāri (19 110 lati) - viņa un modes mākslinieces Misas Braimas desmit gadus vecajam dēlam.

Kombss uzzināja par Vestčesteras ģimenes lietu tiesas tiesneša Deivida Kleina lēmumu no 13 lapu garā sprieduma, kurā tiesa apstiprināja jau iepriekš pieņemto lēmumu. Iepriekšējā tiesas lietā tiesnesis noteica mēneša alimentu maksājumu apjomu, ņemot vērā Kombsa ienākumus, kas ir 50 miljoni dolāru (27,3 miljoni latu) gadā. Kleins sacīja, ka nav saņemti pierādījumi par mazākiem ienākumiem, nekā uzrādīts, lai tiktu samazināti obligātie maksājumi. Kleins pastāstīja, ka Kombsam arī jāmaksā vairāk nekā 398 000 dolāru (217 308 lati) kā vēl nesamaksātie alimenti, kā arī jāsedz visi medicīniskās aprūpes, zobu ārstēšanas un izglītības izdevumi par savu dēlu Džastinu. Mūziķim pavēlēts samaksāt dzīvības apdrošināšanas polisi, kā arī segt Braimas advokāta 60 000 dolāru (32 760 latu) tiesas izdevumus. "Tā no tiesas puses ir milzīga rīcības brīvības ierobežošana. Mēs esam pārliecināti, ka, iesniedzot apelāciju, spriedums tiks mainīts," pavēstīja Kombsa advokāts Stīvens Gesmens. "Nav runa tikai par bērna alimentiem - tā ir par pieaugušo alimentiem. Jebkurš bērna pabalsta palielinājums, visticamāk, tiks izlietots, lai uzlabotu Misas Braimas un viņas pārējo divu bērnu dzīvesveidu, nevis kaut kādā veidā dos labumu mistera Kombsa jau tā labi nodrošinātajam dēlam." Kleins atbalstīja šā gada augustā izdoto lēmumu par 35 000 dolāru alimentu maksājumiem, kas tiek uzskatīts par lielāko tiesas noteikto ikmēneša maksājumu ASV. Kombsa advokāts apgalvoja, ka 1996.gadā noslēgtā vienošanās starp abām pusēm paredzēja 2795 dolāru (1526 latu) alimentus, kas, zēnam sasniedzot 14 gadu vecumu, samazinātos līdz 1290 dolāriem (704 latiem). Tiesnesis pavēstīja, ka gadu gaitā Kombss ir paaugstinājis alimentus līdz 5512 dolāriem mēnesī. Pēc tiesneša vārdiem, mūziķis sniedz "skopu" informāciju par saviem ienākumiem. Braima liecināja, ka Kombss vairākas reizes lielījies, ka pelna 50 miljonus dolāru gadā un ir miljardieris. Otram dēlam viņš maksājot 35 000 dolāru alimentus mēnesī un esot nopircis viņam arī dārgu māju. Kleins uzskata, ka mūziķis ir spējīgs maksāt tiesas noteikto summu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu