J-Lo neveiksmes ar laulībām (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja/aktrise Dženifera Lopeza intervijā britu žurnālam "The Sun" atzinās, ka nav spējusi kontrolēt savas attiecības ar Benu Afleku uzstājīgas preses uzmanības dēļ.

Tagad J-Lo, kurai ir 34 gadi, esot secinājusi, ka divām slavenībām nodibināt normālas attiecības esot ļoti grūti. Pastāvīgā preses uzmākšanās pamatīgi traucējot pilnvērtīgai kopdzīvei. Dženifera ir pārliecināta, ka ir atradusi savu īsto laimi, apprecoties ar vīru nr.3 - dziedātāju Marku Antoniju. Savukārt Bens Afleks kopdzīves laikā ar Dženiferu Lopezu zaudēja uzticamību Holivudas kino industrijā ar divām neveiksmīgām filmām "Gigli" un "Jersey Girl". Pirmajā Bens tēlo kopā ar tolaik savu saderināto Dženiferu Lopezu. Filma pilnīgi izgāzās un nopelnīja MTV gada sliktākās filmas statusu. Pat Bena Afleka tuvākais draugs Mets Demons toreiz presei izteicās, ka uzskatot Dženiferu par savam draugam nepiemērotu sievieti. Pēc 18 mēnešu kopdzīves Bens un Dženifera atsauca ieplānotās laulības un pašķīrās 2004.gada janvārī. Tā bija J-Lo kārtējā neveiksme. Pirmo reizi viņa iebrauca laulības ostā 1997.gada februārī ar restorāna apkalpotāju/kubieti. Viņas otrā laulība ar dejotāju Krisu Džudu arī beidzās ar šķiršanos. Tagad Dženifera uzskata, ka ir apguvusi ilgtermiņa attiecību rokasgrāmatu: „Tev ir jābūt laimīgai un apmierinātai ar sevi, lai attiecības spētu izturēt laika pārbaudi.” Var viņai piekrist, tikai parasti slavenības nedaudz ātrāk nonāk pie līdzīga secinājuma. Tomēr labāk vēlāk nekā nekad.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu