Leģendārajam producentam Filam Spektoram draud mūža ieslodzījums (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūzikas pasaulē pazīstamais producents Fils Spektors atzīts par vainīgu tīšā slepkavībā. 64 gadus vecais Spektors, kurš bijis producents "The Beatles", Tīnas Tērneres un Elvisa Preslija dziesmām, apsūdzēts aktrises Lanas Klarksones noslepkavošanā 2003. gada februārī.

Sekcijā atklājās, ka Klarksonei, kuru atrada Spektora mājā, nāve iestājusies no šāviena mutē. Producents turpina apgalvot, ka Klarksone savu dzīvi beigusi pašnāvībā. Izmeklētāji atraduši asins un pulvera dūmu pēdas uz producenta apģērba. Pēc policijas domām, Spektors pēc šāviena noslaucījis ieroci un mainījis tā atrašanās vietu. Tiek uzskatīts, ka dienā, kad aktrise gāja bojā, Spektors un Klarksone satikās pirmo reizi. Pēc producenta versijas, viņš modeli saticis kādā no Holivudas bāriem, pie tam viņa bijusi jau diezgan piedzērusies. Spektors uzaicinājis sievieti apskatīt viņa grezno māju, taču šīs ekskursijas laikā viņa nezināmu iemeslu dēļ nošāvusies. Fils Spektors ir šovbiznesa pasaulē pazīstama personība. Kopā ar Džonu Lenonu viņš strādāja pie dziedātāja albuma "Imagine", bet 1970. gadā, pateicoties viņam, iznāca "The Beatles" pēdējais albums "Let it be". 1989.gadā Fila Spektora vārds tika iemūžināts rokenrola Slavas zālē. Pagaidām Spektors atrodas brīvībā, viņš atbrīvots pret miljonu dolāru lielu drošības naudu. Gadījumā, ja viņu atzīs par vainīgu, viņam draud mūža ieslodzījums, ziņo BBC. Intervijā Spektors žurnālistiem teica, ka tiesas process pret viņu ir nožēlojams un pelnījis nosodījumu. Tiesas process producenta lietā sāksies decembrī.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu