Māmiņu seansā - Toms Henks "Lidostā"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ 30. septembrī "Coca Cola Plaza" multipleksa 14. auditorijā plkst. 15.45 jaunās māmiņas gaida romantiska komēdija „Lidosta”.

Filmas anotācija

Viktors Navorskis ir ceļā uz Ameriku no kādas Austrumeiropas valsts, kad viņa dzimtajā valstī sākas apvērsums. Nonācis Kenedija lidostā, viņš tiek informēts, ka viņam nav tiesību iebraukt Amerikā, jo valsts, no kuras viņš ieradies, vairs neeksistē un viņa dokumenti nav derīgi. Nu viņam jāpavada dienas un naktis lidostas uzgaidāmajā telpā, līdz karš viņa valstī būs beidzies. Pēc vairākiem mēnešiem, kas pavadīti lidostā, Viktors secina, ka lidosta ir kā maza pasaule, kuras šaurībā sadzīvo absurdas situācijas, labestība un ambīcijas, izklaide un sabiedriskais stāvoklis, arī talants un mīlestība.

Māmiņu seansā ir klusāka skaņa, lai neuztrauktu mazuļus, un vairāk gaismas, lai vajadzības gadījumā varētu bērniņus pārtīt. Māmiņām nav jāuztraucas par ratiņiem, jo tos var novietot zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu