Mofo jauns singls "Tavs radio melo" (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ radiostacijās nonāks jauns grupas Mofo skaņdarbs "Tavs radio melo". Tas ir tikai otrais singls pēc "Nekas nav beidzies", kas 2003. gada rudenī sasniedza radio SWH topa virsotni, kā arī dziesma tika nominēta Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvai kā labākā alternatīvā roka dziesma.

Septembra beigās "Tavs radio melo" būs pieejams izlasē "100% Svaigs", un jau šobrīd to iespējams noklausīties grupas mājas lapā Sadarbībā ar režisoru Robertu Kuļenko ("Vilks studio") dziesmai tiks filmēts arī video. Grupa sākusi ierakstīt savu debijas albumu, kas dienas gaismu varētu ieraudzīt 2005. gada pavasarī. Mofo ir Arņa Račinska (kuba) un viņa labāko draugu Toma Ostrovska (kuba, Satellites lv) un Pētera Lundes (Pienvedēja Piedzīvojumi) projekts, kurš dzīvajā būs apskatāms 14. oktobrī klubā Depo, kopā ar grupām Oceanfall un Isles no Zviedrijas.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu