Džonijs Deps lietoja alkoholu un narkotikas, lai aizmirstos (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aktieris Džonijs Deps atzinis, ka alkohols un narkotikas viņam karjeras sākumposmā palīdzējušas aizmirst par slavu. Deps amerikāņu televīzijas šovā "20/20" sacīja, ka tas noticis viņa tīņu elka slavas dienās, kas viņam šķitušas ļoti apgrūtinošas.

Šobrīd aktieris saista šo savas dzīves periodu ar vienu no sev tuvākajām filmām - "Edvardu Šķērroci". "Tāpat kā viņš, es arī jutos ļoti neērti pats savā ādā. Es nespēju ar to tikt galā. Es ķēros pie sevis indēšanas. Tas bija ļoti muļķīgi. Tas bija stulbs laiks," viņš sacīja. Deps šobrīd dzīvo stabilu ģimenes dzīvi Francijas dienvidos kopā ar sievu – aktrisi un dziedātāju Vanesu Paradī – un diviem bērniem. Par spīti Oskaru nominācijām un A klases slavenības statusam, Deps apgalvo: "Man ir ļoti grūti domāt par sevi kā par zvaigzni. Es vienkārši esmu puisis ar dīvainu darbu."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu