Pasniegtas "Zelta avenes" - vissliktākās filmas balvas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas vismazāk kāroto balvu pasniegšanas ceremonijā - Zelta avenēs - šogad vislielāko ievērību izpelnījās izjukušais zvaigžņu pārītis Dženifera Lopesa un Bens Afleks, par savu kopdarbu "Gigli" saņemot sešas avenes.

Zelta avenēs tiek noteiktas sliktākās gada filmas, un šis pasākums tradicionāli notiek dienu pirms Oskara balvu ceremonijas. Avenēs nav sarkanā paklāja, un zvaigznes to neapmeklē, jo neviens nekāro būt klāt savā kauna brīdī. Zelta aveņu 24 gadus ilgajā pastāvēšanas vēsturē vienīgais aktieris, kas personīgi ieradās pēc balvas, bija Toms Grīns, kam to piešķīra par filmu "Freddy Got Fingered". Grīna drosmīgais solis tika tā cildināts, ka šķiet dīvaini, kāpēc viņam neradās daudz sekotāju. Afleks būtu varējis godam noslēgt pagalam neveiksmīgo gadu, ja būtu papūlējies ierasties, bet ceremonijā nebija ne viņa, ne kādas citas zvaigznes. Galvenie pretendenti uz šā gada Avenēm bija "Gigli" un "The Cat in the Hat" ar Maiku Maijersu galvenajā lomā. Sešas balvas tomēr saņēma Lopesas un Afleka kopōgi veidotā filma "Gigli", tostarp sliktākā aktiera un sliktākās aktrises titulus abiem galveno lomu atveidotājiem. Viņi saņēma arī sliktākā ekrāna pāra balvu – mazu avenes formas figūriņu, ko šova rīkotāji vērtē ap pieciem dolāriem. Filmā "Gigli" Lopesa tēlo slepkavu – lesbieti, kas nosūtīta palīgā Aflekam. Sarežģījumi rodas, kad abi sāk iemīlēties viens otrā. Filma saņēma iznīcinošas kritiķu recenzijas, un arī skatītāji to neatzina par spīti abu galveno lomu atveidotāju skandalozajam romānam. Diviem Oskariem savulaik nominētais Silvestrs Stallone uzstādīja savdabīgu rekordu, saņemot savu desmito Zelta aveni – par filmu "Spiegu bērni 3-D".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu