Parisa Hiltone pārspēj Britniju gaumes trūkuma ziņā (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TV realitātes šova zvaigzne un pārtiju meitene Parisa Hiltone atzīta par 2003. gada visnegaumīgāk ģērbušos slavenību modes dizainera Blekvela ikgadējā topā.

Otro vietu ieņem Madonna un Britnija Spīrsa, aiz sevis atstājot Šanju Tveinu, Daienu Kîtonu, Džesiku Simpsoni, Selînu Dionu, Misiju Eliotu, Melāniju Grifitu, Kortniju Lovu un Laru Flinnu Boilu. Dzēlīgais kritiķis un modes dizainers šādu topu veido jau 44 gadus. Raksturojot šā gada uzvarētāju, viņš sacīja: "Parisa uznāca, spīdēdama kā prožektoru gaismā, un aicināja izvēlēties viņu. Viņa bija tik dabiska izvēle." Hiltona, televîzijas realitâtes šova "Vienkārši cilvēki" zvaigzne, kļuvusi par interneta slavenību, kopš tîklā parādījās viņas mājas video ar seksa ainām. Pozitīvas Blekvela atsaukmes izpelnījušās Nikola Kidmena, Selma Hajeka, Opra Vinfrija, Bijonsa Noulza un Sāra Džesika Pārkere.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu