Rīgas cirkā rādīs teātri (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 24.janvāra Rīgas cirkā būs iespēja noskatīties J.Švarca lugas „Pūķis” iestudējumu, kas iecerēts kā īsta pasaka pieaugušajiem.

Tā nav parasta pasaka. Tā nav klasiskā pasaka bērniem. Šī pasaka vispār nav domāta bērniem. Un tā arī nesākas ar "reiz bija...". Ideālā auditorija - jaunieši, kas domā, kā dzīvot un kam ticēt, un vai vispār ticēt. Vai cilvēki, kuri dzīvo, bet īsti neatrod savu vietu, nesaprot, kam un kur tad viņi īsti dzīvo. Asprātīgs, intriģējošs stāsts par visu to, kas šodien notiek pasaulē, ar pietiekami sarkastisku attieksmi pret visu. Mīlestība, karš, politika, ticība. Aktieru sastāvs: Aigars Rozenbergs - bijušais Liepājas teātra aktieris, tagad LTV 1.programmas vadītājs; Zane Vaļicka, kuru jaunieši pazīst kā Dailes teātra aktrisi, citi kā skaistu sievieti, jo viņa bijusi Miss Latvija 92; Enriko Avots - viens no interesantākajiem bijušā Jaunatnes teātra aktieriem, lielisks komiķis; Kaspars Ūdris - šova "Ekspedīcija" dalībnieks, žurnāla "Privātā Dzīve" fotogrāfs, un citi aktieri, kā arī jaunieši, kas izturējuši konkursu uz dažādām lomām šajā iestudējumā. Vēl uzvedumā piedalās jauniešu koris "Vecrīga", deju grupa "Savanna" un cirka studija "Arlekīns", kas spēlēs, dejos un dziedās grupas "Jumprava" veterāna un Valmieras rokfestivāla direktora Aigara Krēslas komponētās mūzikas pavadībā. Izrādes režisors - Artūrs Mekšs. Teātris cirkā ir reta parādība. Izņēmums. Tā ir iespēja atgriezties cirkā vai ienākt te pirmo reizi, pat tad, ja cirka ikdienā jau tā ir par daudz! Mēs gaidām tevi! Un vēl - ticēsim brīnumiem! Pirmizrādes Rīgas cirkā 2004. gada 24. janvārī pl. 19.00, 25. janvārī 15.00 un 19.00. Biļetes nopērkamas cirka kasēs un „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās (u/v „Alfa”, „Stokmann”, „Centrs”, „Statoil” u/s. u.c), kā arī iespējams pasūtīt internetā www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu