Festivāls "Homo Novus" rīko atvērto durvju dienu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties Starptautiskajam Jaunā teātra festivālam "Homo Novus 2003", 12.septembrī Latvijas Jaunā teātra institūtā (LJTI) rīkoja atvērto durvju dienu.

Kā informēja pasākuma sabiedrisko attiecību menedžere Gundega Laiviņa, LJTI aicina draugus, žurnālistus, brīvprātīgos palīgus un citus interesentus ielūkoties festivāla komandas darbā, izmantot iespēju uzzināt ko vairāk par sarīkojuma programmu. Starptautiskais jaunā teātra festivāls "Homo Novus 2003" notiks šoruden no 19.septembra līdz 5.oktobrim Rīgas teātros un publiskās telpās. Šogad tas tiek saukts par kontrastu festivālu un piedāvās trīs kontrastainas nedēļas nogales. Programma veidota, lai parādītu mūsdienu teātra daudzveidīgo dabu. Festivālā būs redzamas spilgtas, savās valstīs atzinību guvušas ārvalstu viesizrādes un savdabīgi Latvijas teātra projekti. Pirmo reizi tiks rādīta arī videodeja un skanēs pasaules mūzika. Atvērto durvju dienā prezentēs teātra vortālu "www.theatre.lv". Tas veltīts mūsdienu teātrim un dejai Latvijā un pasaulē, darbu sācis šovasar. Interesenti aicināti piedalīties akcijā "Atdod veco mašīnu!". Somijas jaunais režisors Kristians Smeds meklē izskatīgu, bet braukšanai vairs nederīgu jebkuras markas un izlaiduma gada vieglo automašīnu. Tā tiks izmantota kā būtisks konceptuāls un dekorāciju elements festivāla izrādē "Voiceks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu