The Neptunes - producenti numur viens. (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Teorētiski visiem jau vajadzētu būt apnikušiem Chad Hugo un Pharell Williams sinkopētajiem bītiem. Taču, pēc apmēram četrus gadus veiksmīgās darbības, radot hitu pēc hita, Neptunes paliek aizvien labāki!

Abi, tuvu trīsdesmitgadnieki, ir atbildīgi par milzum daudz hitu, piem., aktuālākie – Snoop Dogg “Beatiful”, Jay-Z “Excuse me miss”, superhiti – Justin Timberlake “I Just Wanna Love You”, Nelly “Hot in herre”, Noreaga “Nothin”, Kelis “Caught out there”, Busta Rhymes “Pass The Courvoisier”, Ol Dirty Bastard “Got Cha Money”, pašu N.E.R.D. “Provider”, Clipse “When The Last Time” u.c. Neptunes pagājušogad nodibināja savu kompāniju “Star Trak”, kura izdeva The Clipse albumu “Lord Willin”, kā arī izdeva hip-rock tipa albumu “In Search Of...” divās versijās, kā apvienība N.E.R.D. Savā veidā Williams un Hugo ir kļuvuši par lielākām zvaigznēm nekā dažs labs viņu producētais izpildītājs. Beenie Man, Justin Timberlake, Sean Paul, Britney Spears, Janet Jackson, No Doubt, N`Sync, Kid Rock, Limp Bizkit, Marilyn Manson, Garbage, Air... Pēc saraksta varētu spriest, ka Neptunes domā atstāt hip hopu novārtā, bet, kad pagājušajā vasarā iznāca Clipse singls “Grindin” un pēc tam arī albums, hip hops šeit tika parādīts no labākās puses. Uzsvars šeit tika likts uz liriku un rīmēšanu, kā arī tika svinēts minimālisms mūzikā. Pharell`s šobrīd pats ir kļuvis par superzvaigzni, dziedot ad-libs jeb piedziedājumus vairumam pašproducēto dziesmu citiem izpildītājiem – “Beautiful, I just want you to know/You''re my favorite girl...” (Snoop Dogg “Beautiful”). Tev nevar kļūt nelabi no kā tāda, kas liek justies tik labi. Ieskatam piedāvāju topošos The Neptunes darbus: Foxy Brown, Beyonce, TLC, Loon, Korn, Blur, Rosco P. Coldchain, FAMLAY, Kelis, DREAM, Limp Bizkit, Blink 182, Marylin Manson, Popa Roach, Sugar Ray, Kardinal Offishall, Sean Paul, Ja Rule, Taxi 3 Soundtrack, Britney Spears, Mystikal, Super Cat, Vanessa Marquez, Kelly Levesque, Clipse, NERD.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu