"HEAVEN" koncertus Lietuvā apmeklē vairāk nekā tūkstotis cilvēku. (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušās nedēļas nogalē, 26.04., grupa „HEAVEN” jau otro reizi pēdējo divu mēnešu laikā koncertēja Lietuvas lielākajos naktsklubos. Šoreiz Elitas Drākes („HEAVEN” direktore) partneris un menedžeris Lietuvā Aleksejs Terentjevs heveniešiem noorganizēja trīs koncertus.

Pirmais koncerts grupai un tās dalībniekiem Mainotam Vecvagaram, Jānim Riekstiņam un Lienei Rikovai notika 150 kilometrus no Viļņas - Kēdaiņos. Naktsklubs „VIKONDA”, kurā notika uzstāšanās, tiek uzskatīts par prestižāko un un dārgāko naktsklubu ne tikai Lietuvā, bet visā Baltijā. Kluba vadība kā galveno kritēju, izvēloties māksliniekus, kuri koncertēs „VIKONDA”, min profesionalitāti un kvalitāti. Uz šā kluba skatuves uzstājušās arī populārākās Krievijas mūzikas zvaigznes, piemēram Kristina Orbakaite, arī Laima Vaikule. 26.04. „VIKONDA” notika tikai „HEAVEN” koncerta šovs. Otra uzstāšanās grupai plkst. 1.30 jau notika Viļņas naktsklubā „MALIBY”. Uz šā kluba skatuves hevenieši kāpa jau piecas minūtes pēc tam, kad bija ieradušies klubā. Savukārt pēdējais koncerta šovs notika plkst. 2.00 A. Terentjeva naktsklubā „M FACTORY”. Šajā naktsklubā „HEAVEN” uzstājās jau otro reizi. Kā jau minēts, visos šajos klubos notika tikai grupas „HEAVEN” koncerti, kuri jau nedēļu iepriekš tika reklamēti „Russkoje radio” (Krievu radio). Tāpat tika sagatavoti divi dažādi plakāti tikai šiem koncertiem. Visos klubos tika uzstādīta arī pirotehnika. Koncertu rīkotāji līdz pēdējam brīdim neticēja savām acīm, jo pavisam visus trīs koncertus apmeklēja vairāk nekā tūkstotis cilvēku. Kā jau ierasts, koncertu laikā netrūka arī kuriozu situāciju. Tās, protams, koncertu apmeklētāji nepamanīja, taču heveniešiem neklājās viegli. Tā vienā no klubiem grupa uzstājās jau piecas minūtes pēc ierašanās. Kādā koncertā īstajā vietā nenostrādāja pirotehnika. Koncerts, protams, turpinājās, taču neviens no heveniešiem nezināja, kad un vai vispār sāksies uguņošana. Tā koncertu Vecvagars, Riekstiņš un Rikova līdz ceturtajai dziesmai pavadīja ar domu negūt apdegumus. Viss beidzās laimīgi, pirotehnika galu galā tika palaista. Iemesls tam, kāpēc tas nenotika laikā, – veca baterija. Vienā no koncertiem saplīsa mikrofons. Tas tika aizstāts ar kabatas bateriju, un tās viens gals tika apsiets ar porolonu. Koncerta laikā Vecvagars gandrīz nokrita no skatuves, taču arī šis negadījums beidzās laimīgi. Skatītājiem tikai uz brīdi bija jāklausās izmisīgā Vecvagara kliedzienā. Grupas „HEAVEN” otro koncerta tūri par veiksmīgu un profesionālu jau paspējuši nosaukt ne tikai preses un televīzijas žurnālisti, bet, heveniešiem par lielu prieku, arī pārstavji no SONY. Pavisam droši var apgalvot, ka „HEAVEN” ļoti strauji ieņem Lietuvas mūzikas tirgu un grupas izpildītās dziesmas atrod arvien vairāk un vairāk klausītāju. Par to liecina kaut vai publikas neviltotās emocijas, prieks un līdzi dziedāšana. Šobrīd sāktas sarunas par to, ka „HEAVEN” drīzumā iedziedās kopīgu dziesmu ar vienu no populārākajiem Lietuvas izpildītājiem. Tā vārds tiks paziņots tikai kompozīcijas prezentācijas laikā Viļņā un pēc tam Rīgā. Grupas nākamā uzstāšanās Lietuvā notiks jau pēc trijām nedēļām.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu