"Zelta globusā" zvaigznes pārsteidz ar dīvainībām.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Zelta globusa" balvu pasniegšanas ceremonijā, kas svētdienas vakarā notika Losandželosā, Holivudas spožākās zvaizgnes deva iemeslu daudziem minējumiem par tērpu un aksesuāru izvēli.

Piemēram, neatbildēts palika jautājums, kāpēc Lara Flinna Boila (attēlā) uz ceremoniju ieradās baletsvārciņos vai kāpēc Ričardam Gīram būtu vajadzīgas vairākas stundas, lai paskaidrotu viņa tibetiešu rokassprādzes nozīmi. Modes speciālistiem tāpat nebija skaidrs, kāpēc cienītajai un mīlētajai aktrisei Nikolai Kidmenai kurpē bija paslēpts klauna deguns. "Zelta globusa" balvu tradicionāli uzskata par februārī notiekošās "Oskaru" pasniegšanas ceremonijas ģenerālmēģinājumu un vienu no gada krāšņākajiem Holivudas pasākumiem, kurā dīvainas gaumes izpausmes nav nekas neparasts. Vakardienas svinības nebija izņēmums, uzskata modes speciālisti. Lara Flinna Boila, kurai bija jādodas uz skatuvi pasniegt kādu no balvām, izraisīja vislielāko ažiotāžu, jo bija tērpusies baletsvārciņiem līdzīgā kleitā, ko vēl akcentēja sārta zīda lentes. Boilas kolēģi šo dīvainību uztvēra dažādi. Semjuels L. Džeksons no komentāra izvairījās, Džeks Nikolsons sacīja, ka tērps bijis "satriecošs", bet Renē Zelvēgere sāka smieties, to vēl pat neredzējusi. Par savu kleitu, krietni novecojušu "Valentino" darinājumu, Zelvēgere izteicās: "Tā ir vienkārša un eleganta. Nav uzbāzīga. Man tā patīk." Merila Strīpa, kas saņēma "Zelta globusu" kā labākā otrā plāna aktrise par darbu filmā "Adaptācija", saņēma komplimentus par mirdzošu "Armani" žaketi, bet pielūdzējus aktrise brīdināja turēties pienācīgā attālumā - viņa tikko esot ielidojusi no filmēšanās Romā un smirdot kā kamielis. Ričards Gīrs, kurš tika godināts kā labākais aktieris par cietsirdīga advokāta lomu mūziklā "Čikāga", žurnālistiem aizkulisēs mīklaini izteicās par savu rokassprādzi: "Tā nāk no Tibetas. Būtu vajadzīgas stundas, lai izskaidrotu tās nozīmi." Nikola Kidmena filmā "Stundas", kas stāsta par rakstnieces Virdžīnijas Vulfas dzīvi, redzama ar mākslīgi pagarinātu degunu. "Zelta Globusa" publika bija patiesi pārsteigta, redzot, ka aktrise no savas kurpes augstā papēža izvelk klauna degunu. "Kāds man pa jokam to iedeva," atklāja Kidmena, tomēr atteicās to pielaikot kameru priekšā. Vēl vienu pārsteigumu sagādāja Zelvēgere, kura kategoriski noliedza jebkādas romantiskas attiecības ar aktieri un režisoru Džordžu Klūniju. "Mēs esam bijuši draugi jau ilgu laiku, bet mēs neesam "draugi"," viņa uzsvēra, ar pirkstu zīmējot gaisā milzīgas pēdiņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu