Rembo cīnīsies pret bin Ladenu. (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas filmu industrijas varenie nolēmuši likt krietnajam varonim Rembo atkal doties cīņā - un šoreiz pret pasaulē visvairāk meklēto teroristu Osamu bin Ladenu.

Silvestrs Stallone nav tēlojis leģendāro Vjetnamas kara varoni kopš 1988. gadā uzņemtā "Rembo III" laikiem. Rembo jauno varoņdarbu plāni tikuši apspriesti jau kopš 11. septembra traģēdijas, bet studijas "Miramax" vadība tikai tagad apstiprinājusi projektu, kurā izmaiņas veicis pats Stallone. "Oriģinālajā scenārijā Rembo nogalina bin Ladenu viens pats, bet pat Slajam šķita, ka tas ir pārāk fantastisks variants," studijas darbinieki pastāstīja laikrakstam "The Sun". "Tā vietā Rembo būs bin Ladena sagrāves plānotājs." Filmai jāparādās uz ekrāniem 2004. gadā. Paralēli Rembo karagājienam pret bin Ladenu ir izskanējušas baumas, ka Stallone varētu vēlreiz nofilmēties arī boksa čempiona Rokija lomā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu