MTV EMA 2002. (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kārtējā MTV Eiropas mūzikas ceremonija notiks Barselonā, to apmeklēs un piedalīsies vesela čupa mūzikas zvaigžņu un šovbiznesa prominenču.

MTV EMA ceremonija tiek uzskatīta par līdzvērtīgu Holivudas „Oskaram”, kā arī par nozīmīgāko kontinenta muzikālo notikumu. Par pēdējo vēl varētu strīdēties, bet ir skaidrs, ka tieši MTV loma šovbiznesa attīstībā un kultivēšanā ir viena no svarīgākajām pasaules mediju starpā. Šogad minētā ceremonija notiks Barselonas (Spānija) koncertzālē Palau Sant Jordi.

MTV EMA 2002 pasākuma vadītājs jeb rupors būs reperis Šons P.Diddy (Sean P.Diddy Combs), kas ir labi pazīstams ne tikai kā izpildītājs, kura kontā ir multiplatīna albumi, bet arī kā producents. Tieši viņa ierakstu kompānija ir izcēlusi saulītē daudzus izpildītājus, kuri tagad ir ieguvuši mūzikas zvaigžņu statusu.
Atšķirībā no pagājušā gada izteikta līdera starp izvirzītajiem kandidātiem nav. Toties seši izpildītāji ir nominēti četrām kategorijām katrs. Piemēram, Eminems, kurš pirms vairākiem gadiem nemaz nespēja iedomāties cik veiksmīga izrādīsies viņa muzikālā karjera. Viņš ir nominēts šādās kategorijās – labākais izpildītājs, labākais hip-hop izpildītājs, labākais albums, labākais videoklips.
Amerikāņu popdīva Pink ir nominēta kategorijās: labākā izpildītāja, labākā dziesma, labākais albums un labākais pop albums. 23 gadus vecā Pink meitene, kuras albumi ir ieguvuši platīna statusu daudzās valstīs, uzstāsies arī dzīvajā. Tāpat arī Enrike Iglesisass, kurš ir izvirzīts četrām nominācijām, uzstāsies ar kādu no saviem hitiem. Gan Pink, gan Iglesiass pirmo reizi ir nominēti MTV EMA balvām un pirmo reizi uzstāsies dzīvajā. Uz muzikālā foruma lauriem pretendē arī Kailija Minoga un Šakira, kuras arī ir izvirzītas četrām nominācijām.
Starp līderiem ir grupa "Coldplay", kuras otrais albums A Rush of Blood to the Head ir atnesis viņiem pasaules slavu. Nominācijas – labākā grupa, labākais izpildītājs, labākais rock albums un labākais Lielbritānijas izpildītājs. "Coldplay" neaprobežosies tikai ar sēdēšanu skatītāju zāles krēslos, bet uzstāsies arī uz skatuves.
Citas nominācijas... Viens no izvirzītajiem kandidātiem uz balvu par labāko mājaslapu ir "Black Rebel Motorcycle Club", uz labāko live izpildījumu vieni no kandidātiem ir "The Strokes" un "Röyksopp", kandidāti uz labāko "Nordic" balvu ir "The Hives", vieni no kandidātiem uz labāko video - "The White Stripes". Izpildītāji, kas uzstāsies dzīvajā: Röyksopp Eminem Whitney Houston Moby Foo Fighters Christina Aguilera Bon Jovi Coldplay Enrique Iglesias Pink Robbie Williams Wyclef MTV EMA 2002 ceremonijas sākums 21.00 CET 14.11.2002. Jums vēl ir iespēja nobalsot par saviem favorītiem....

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu