Latvijas mūziķi un TV mākslinieki uzstāsies labdarības koncertos.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas populārākie mūziķi un TV mākslinieki uzstāsies labdarības koncertos, kas notiks sabiedrības integrācijas nedēļas ietvaros. Tā veltīta cilvēku ar garīgas attīstības traucējumiem atbalstam.

Ķīpsalas hallē 13. un 14. novembrī notiks divi labdarības koncerti. Visi mākslinieki šajā akcijā piedalās bez samaksas, pastāstīja sabiedrisko attiecību firmā "PR Plus", kas ir viens no akcijas atbalstītājiem. 13. novembra vakarā uzstāsies Rīgas Doma zēnu koris, Latvijas Nacionālās operas mākslinieki Kristīne Zadovska un Dita Kalniņa, Igo, Ainārs Mielavs, Linda Leen, Marija Naumova, Agnese, Lauris Reiniks, Ozols, Olga Rajecka, "Tumsa", "Autobuss debesīs", "Labvēlīgais tips", "The Mundane" un citi. Pasākumu vadīs televīzijas zvaigznes: Ija Circene, realitātes šova "Sapņu sala" varoņi, Viesturs Dūle, Dagmāra Legante, Valters Krauze un Jana Duļevska. 14. novembrī Ķīpsalas hallē notiks labdarības šlāgerkoncerts. Tajā uzstāsies Margarita Vilcāne, Harijs Spanovskis un Jānis Paukštello, Ance Krauze un Normunds Rutulis, Jānis Jarāns, Dainis Porgants, Baiba Sipeniece, Zigurds Neimanis un Voldemārs Šoriņš, "Los Amigos", Roberts Gobziņš, Ēriks Gruzniņš, "Fandango", Pits Andersons un "Jukebox". Līdzekļi no rokkoncerta un šlāgerkoncerta ieejas biļetēm tiks veltīti sabiedriskās organizācijas Latgales priekšpilsētas "Rūpju bērns" grupu dzīvokļu mājas cilvēkiem ar garīgās attīstības traucējumiem labiekārtošanai. Integrācijas nedēļas ietvaros no 11. līdz 17.novembrim notiks arī cilvēku ar garīgas attīstības traucējumiem darbu ceļojoša izstāde "Mēs radām brīnumu...". Izstādes būs apskatāmas restorānā "McDonald''s" Basteja bulvārī, tirdzniecības parkā "Alfa" un tirdzniecības centrā "Dole". Izstāžu vietās tiks izvietotas Latvijas Bērnu fonda ziedojumu kastītes, un to laikā saziedotie līdzekļi tiks veltīti grupu dzīvokļu cilvēkiem ar garīgās attīstības traucējumiem labiekārtošanai. 11.novembrī viesnīcā "Konventa sēta" notiks konference "Sabiedrības attieksme pret cilvēkiem ar garīgās attīstības traucējumiem". Nedēļas ietvaros 14. novembrī no pulksten 16 Ķīpsalas hallē notiks rotaļu diena. Plānots, ka tajā piedalīsies 2500 bērnu un jauniešu pārsvarā ar garīgas attīstības traucējumiem no visas Latvijas. Rotaļu dienā bez samaksas piedalīsies Ieva Akurātere un Arnis Miltiņš, animācijas studija "Dauka", Leļļu teātris, Latvijas Nacionālā teātra jaunie aktieri un citi. Integrācijas nedēļas mērķis ir informēt sabiedrību par cilvēkiem ar garīgās attīstības traucējumiem, skaidrot viņu iespējas un tiesības dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, kā arī labdarības pasākumu ietvaros vākt līdzekļus cilvēku ar garīgās attīstības traucējumiem grupu dzīvokļu mājas iekārtošanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu