Eminems uzstāsies MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu reperis Eminems pievienojies tiem mūziķiem, kas novembrī uzstāsies MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā, ziņo interneta medijs "Ananova".

Eminems piepulcējies tādiem izpildītājiem kā Vitnija Hjūstone, Kristina Agilera, Enrike Iglesiass, "Pink", Vaiklifs Džīns, Robijs Viljamss un grupa "Coldplay". MTV Eiropas mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija notiks 14.novembrī Barselonas "Palau Sant Jordi", un to vadīs reperis "P Diddy" jeb Šons Kombss. Eminems pretendē uz četrām MTV Eiropas mūzikas balvām: kā labākais izpildītājs starp vīriešiem, kā labākais hip-hopa pārstāvis, uz balvu par albumu "The Eminem Show" un videoklipu "Without Me". Amerikāņu dziedātāja "Pink" nominēta labākās izpildītājas balvai, kā labākā popmūzikas pārstāve, labākā albuma balvai ar "Missundaztood" un labākās dziesmas balvai ar "Get the Party Started". Spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass nominēts par dziesmu "Hero", kā labākais izpildītājs, kā popmūzikas pārstāvis un kā spāņu mūzikas pārstāvis. Kolumbiešu dziedātāja Šakira pretendē uz labākās dziesmas balvu, uz balvu kā labākā izpildītāja, debitante un popmūzikas pārstāve. Savukārt "Coldplay" izvirzīta labākās grupas balvai, labākā albuma balvai par "A Rush of Blood to the Head", kā labākie rokmūzikas pārstāvji un labākie Lielbritānijas un Īrijas pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu