Divas dienas pēc uzvaras nacionālajā atlasē Naumova sāk gatavoties Tallinas konkursam .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau divas dienas pēc uzvaras nacionālajā Eirovīzijas dziesmu konkursā tā uzvarētāja Marija Naumova sāk gatavoties starptautiskajam Eirovīzijas konkursam, kas 25.maijā notiks Tallinā, informēja konkursa rīkotājs Latvijā Arvīds Babris.

Jau pirmdien Naumovas producenti un Latvijas Eirovīzijas dziesmu konkursa rīkotāji tiksies, lai apspriestu daudzas mākslinieciskas, tehniskas un juridiskas nianses. Gatavojoties konkursam, ar dziedātāju strādās profesionāli kustību meistari, stilisti un citi profesionāļi. Tomēr arī no Naumovas būšot atkarīgs tas, kā tiks papildināta viņas uzstāšanās, salīdzinot ar Latvijas konkursu, kā arī tas, no kā būs jāatsakās. Līdz 26.aprīlim Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases rīkotājiem jābūt sagatavotam Latvijas uzvarētājas videoklipam, audioierakstam, biogrāfijai, fonogrammām un citām lietām, jo šajā datumā Tallinā, kur notiks starptautiskais konkurss, pulcēsies katras dalībvalsts pārstāvji. Savukārt par Lavijas konkursu Babris sacīja, ka tas noritējis bez kļūdām un veiksmīgi. Turklāt šoreiz bija pamanāms tas, ka uzvarēja tā dziesma, pie kuras starplaikā starp pirmo parādīšanos publikai un finālu visvairāk tika piestrādāts. Pēc Babra domām, Naumovas dziesmas numurs bijis "tuvu ideālam" darba ziņā - "neviens vismaz soļus nesajauca un varēja gan nodziedāt, gan nodejot". Labi uzstāšanās numuri bijuši arī Marijai Voitjukai un Pīrāgām, uzskata Babris. Jau ziņojām, ka sestdienas vakarā Latvijas Televīzijas tiešraidē no Ventspils sporta halles varēja vērot un arī balsot par sev iepatikušos dziesmu un, nobalsojot ap 75 tūkstošiem skatītāju, uzvarēja Marijas Naumovas dziesma "I Wonna", otrajā vietā atstājot Lindas Leen un Horena Stalbes izpildīto dziesmu "Stop the War". 47.ikgadējais Eirovīzijas dziesmu konkurss notiks 25.maijā Tallinā, un to organizē Igaunijas valsts televīzija. Tallina ieguva tiesības rīkot konkursu, kad pērn Kopenhāgenā šajā konkursā uzvarēja duets no Igaunijas - Tanels Padars un Deivs Bentons ar dziesmu "Everybody". Latvijas pārstāvis konkursā Tallinā uzstāsies ar priekšpēdējo - 23. - kārtas numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu