Beisingere un Boldvins oficiāli iesnieguši šķiršanās prasību.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc septiņu gadu dzīves laulībā viens no slavenākajiem Holivudas aktieru pāriem Kima Beisingere un Aleks Boldvins oficiāli iesnieguši parsību šķirt viņu laulību.

Beisingere presei minējusi nesamierināmas domstarpības ar Boldvinu arī šķiršanās prasības sakarā, kurā teikts, ka abi nedzīvo kopā jau kopš decembra. Beisingerei un Boldvinam ir piecus gadus veca meitiņa Airlenda, kura patlaban uzturas pie mātes. Kima uzskata, ka abiem vecākiem būtu jāpiešķir vienlīdz lielas tiesības un pienākumi bērna audzināšanā, taču jādzīvo meitenei būtu pie viņas. Aktrise pieprasa arī alimentus, kuru apjoms netiek atklāts. Šī būs jau otrā Beisingeres šķiršanās. 1980. gadā par viņas vīru kļuva grima mākslinieks Rons Britons, bet šo laulību šķira 1989. gadā. Ar Aleku Boldvinu viņa apprecējās 1993. gada 19. augustā, bet tuvāk abi iepazinās divus gadus iepriekš filmas “The Marrying Man” uzņemšanas laukumā. Jau vairākkārt presē parādījās informācija par abu laulāto nesaskaņām, iespējams, ka to pamatā reizēm bija arī viņu pārāk lielā dzīvnieku mīlestība. Beisingeres un Boldvina mājās vēl nesen mitinājās 11 suņi, septiņi kaķi un viens vilks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu