Islandieši "GusGus" koncertzālē "Palladium"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
GusGus
GusGus Foto: publicitātes

Sestdien, 13. oktobrī, koncertzālē “Palladium” uzstāsies latviešu klausītāju iemīļotā islandiešu inteliģentās elektroniskās mūzikas apvienība "GusGus". Rīgā grupa uzstāsies sava jaunākā albuma “Lies Are Flexible” turnejas ietvaros. Pirms "GusGus" fanus iesildīs Latvijā populārais producents un dīdžejs DJ Rudd ar īpaši šim vakaram sagatavotu setu. 

"GusGus" desmitais studijas albums “Lies Are More Flexible“ klajā nāca šā gada 23. februārī. Tajā apkopotas astoņas introspektīvas, eiforiskas un progresīvās deju mūzikas stilā ieturētas kompozīcijas, kas liecina par apvienības nepārtraukto attīstību, taču vienlaikus ļauj nekļūdīgi atpazīt grupas rokrakstu. Interesanti, ka puse kompozīciju ir instrumentālas.

Taču, kā nesenā intervijā laikrakstam “Diena” apstiprināja grupas vokālists Daniels Haraldsons: "Koncertā nespēlēsim tikai savu jauno albumu, bet miksu no visiem saviem albumiem."

Vakara plāns

19.00 Ieeja pasākumā

19.30 DJ Rudd

21.00 GusGus

Biļetes vēl pieejamas visās “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv .

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu