Klajā nāk Marinas Rebekas jaunais disks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Marina Rebeka
Marina Rebeka Foto: publicitātes

9. novembrī ceļu pie klausītājiem visā pasaulē sāk Marinas Rebekas jaunais CD "Spirito". Jaunajā ierakstā Marina Rebeka ieskaņojusi dramatiskā bel canto ārijas no V. Bellīni operām "Norma & pirāts", G. Doniceti "Anna Boleina & Marija Stjuarte", kā arī G. Spontini "Vestāliete".

Dziedātāju pavada Palermo Massimo teātra orķestris un koris (Teatro Massimo di Palermo Orchestra and Chorus) diriģenta Jadera Binjamini (Jader Bignamini) vadībā.

Pēc iepriekšējā albuma "Amor Fatale" panākumiem, Marina Rebeka klasuītājus vēlreiz apbur ar savu neparasto balsi un neatvairāmo personību.

Veidojot "Spirito", dziedātāja rūpīgi meklējusi savai balsij visrosinošāko repertuāru, pat devusies pasaules apceļojumos lai uzietu oriģinālus manuskriptus un tajos nepastarpināti atrastu pašu komponistu pirmās ieceres un idejas, ko pēcāk pati piemērojusi savai balsij atbilstošās variācijās.

Albums ir īpašs arī ar to, ka tas ir pašas dziedātājas nodibinātās izdevniecības Prima Classic pirmais izdevums.

No 9. novembra CD "Spirito" var iegādāties Rīgas mūzikas ierakstu veikalos un Latvijas lielāko grāmatnīcu mūzikas preču nodaļās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu