Rīgā ar koncertu atgriežas «sātana vijolnieks» Deivids Garets

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Deivids Garets
Deivids Garets Foto: Publicitātes foto

2019. gada 10. oktobrī «Arēnā Rīga» sava jaunākā albuma "Unlimited - Greatest Hits - Live 2019" veicināšanas turnejas ietvaros Rīgā ar koncertu atgriežas «sātana vijolnieks» - vācu crossover un pop mākslinieks Deivids Garets (David Garrett), ziņo koncerta rīkotāji. 

Pēc koncerta «Explosive - Live» 2017. gadā, Garets atgriežas Latvijā ar pavisam jaunu programmu, lai atzīmētu desmit gadu jubileju, kopš mūziķis pievērsies crossover mūzikas stilam. Jaunā albuma un koncertturnejas nosaukums ir īpašs, jo vēsta par Deivida Gareta dzīves pārliecību – neļauties ierastajiem mūzikas žanru ierobežojumiem.

Visi, kuriem jebkad ir bijusi saskarsme ar Deividu Garetu, zina, ka viņa radošumam nav robežu. Ar savu kaislību pret mūziku viņš ir pievērsis jaunu auditoriju ne tikai crossover stilam, bet arī klasiskajai mūzikai. Sākot ar tādām roka balādēm kā “Purple Rain” un “Nothing Else Matters”, turpinot ar dažādu laikmetu popa hitiem, kā “Viva la vida” vai “Hey Jude” un iekļaujot programmā tādas klasiskās mūzikas pērles kā Bēthovena “5. Simfoniju” vai Kloda Debisī “Clair de Lune”, mūziķis ved klausītāju cauri emocionāli piesātinātam ceļojumam pa mūzikas pasauli.

“Es ar vēl nebijušu nepacietību gaidu "Unlimited - Greatest Hits - Live 2019" koncertturneju 2019. gadā. Kopā ar savu grupu, draugiem un faniem vēlos grandiozi nosvinēt šos desmit mūzikas un radošuma piepildītos gadus,” vēsta Deivids Garets.

Vairāk nekā desmit gadus ilgās karjeras laikā, kad Deivids Garets ir izpildījis crossover žanra mūziku, vijolnieks ir pierādījis savu virtuozitāti. Uz mākslinieka iepriekšējo turneju   tika pārdotas vairāk nekā 400 tūkstoši biļešu 20 valstīs. Būdams unikāls starp pasaules vijolniekiem, Deivids Garets tiek dēvēts par mūsu laiku “sātana vijolnieku” – pasaules līmeņa zvaigzni, kas sapludina robežas starp Mocartu un Metallica. Īpašu popularitāti izpelnījies ar savu drosmi būt vienam no pirmajiem mūsdienu crossover žanra aizsācējiem. Garetu ciena uz visām skatuvēm – gan savās mājās Vācijā, izpildot klasiskās mūzikas kompozīcijas kopā ar pasaules labākajiem diriģentiem un orķestriem, gan citviet pasaulē, atskaņojot skaļākos roka hitus. 

Biļetes uz koncertu Latvijā būs iespējams iegādāties no 16. novembra www.bilesuserviss.lv, kā arī "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā.

Foto: «Sātana vijolnieks» Deivids Garets priecē rīdziniekus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu