«Fleetwood Mac» apstiprina, ka ierakstīs plati ar Kristīnu Makvī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu un amerikāņu rokgrupa «Fleetwood Mac» paziņojusi par jauna albuma ierakstīšanu ar Kristīnu Makvī (Christine McVie), kura nesen no jauna pievienojās grupai. Makvī aizgāja no «Fleetwood Mac» 1998. gadā. Taču tagad viņa paziņojusi par atgriešanos. Viņa piedalīsies albuma ierakstā, kā arī dosies koncertturnejā ar kādreizējiem grupas biedriem.

Leģendārās grupas dalībnieks Miks Flītvuds nesenā intervijā atklājis, ka Makvī rakstot jaunas dziesmas topošajam albumam. Ieraksts sāksies martā.

Makvī pievienojās grupai 1970. gadā, kad apprecējās ar basģitāristu Džonu Makvī. Turpmākos 28 gadus viņa bija galvenā dziesmu autore, vokāliste un taustiņinstrumentāliste. Viņa radījusi vairākus hitus, tostarp «Say You Love Me», «Don't Stop», «Little Lies» un «Everywhere».

Pagājušogad medijos parādījās baumas par Makvī iespējamo atgriešanos.

Pērnā gada septembrī viņa kāpa uz skatuves Londonas «O2» arēnā ar pārējiem «Fleetwood Mac» dalībniekiem, lai izpildītu dziesmu «Don't Stop». Intervijā laikrakstam «The Guardian» Makvi sacīja, ka būtu «iepriecināta», ja grupa atkal vēlētos ar viņu kopā spēlēt.

www.fleetwoodmacnews.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu