Aktrise Agnese Zeltiņa jau atkal ir brīva dāma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pēc trīsarpus gadu ilgām attiecībām izšķīrusies aktrise Agnese Zeltiņa un bijušais diplomāts Rūdolfs Brēmanis. Faktu, ka abi izšķīrušies, izdevumam «Kas Jauns» atklāja pārim tuvu stāvošas personas.

Runā, ka pāra attiecības beigušās ar lielu ažiotāžu, jo vīrietis vienā laikā uzturējis attiecības ar vairākām daiļā dzimuma pārstāvēm; ne Agnese, ne Rūdolfs nekomentē izskanējušo apgalvojumu.

Agnese situāciju komentēja vārdiem, ka no viņas puses nekādu paskaidrojumu nebūs, bet Rūdolfs neatbildēja uz telefona zvaniem, bet ar draugu palīdzību lūdzis redakciju Agneses saudzēšanas labad nekādu informāciju nepubliskot.

Baumoja, ka viena no skaistulēm, kuru aplido Rūdolfs, ir gleznotāja Liene Skulme, kura vēl nesen viesojās Arābu Emirātos, kur dzīvo Brēmanis.

Skulme, izdzirdot jautājumu, vai vizītes laikā satikusies ar bijušo diplomātu, smejoties atbildējusi, ka nav to darījusi, jo nepazīst vīrieti.

Vīrietim tuvu stāvošās personas apgalvo, ka mīlestību izpostījusi vīrieša neuzticība.

Pāris iepazinās 2013.gadā kādā saviesīgā pasākumā un iemīlējās no pirmā acu uzmetiena, kopš tā laika mīlnieki kļuva nešķirami.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu