Tiešraide: Elzas Rozentāles solo koncerts «Putna lidojums»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina otrdien, 15. oktobrī no plkst. 18.00 tiešraidē noskatīties Elzas Rozentāles etnodžeza koncertprogrammu «Putna lidojums» no K.K. Fon Stricka villas Rīgā.

Džeza dziedātāja Elza Rozentāle kopā ar perkusionistu Kasparu Kurdeko, kontrabasistu Tomu Poišu un ģitāristu Kasparu Vizuli radījuši košu koncertprogrammu divās daļās.

Dziedātājas radošās darbības aizsākumi meklējami folklorā, tāpēc koncerta pirmajā daļā mākslinieki turēsies pie saknēm un nedzirdēto aranžējumos atskaņos latviešu tautas dziesmas. Mūziķi prezentēs arī oriģinālkompozīcijas no debijas albuma «Lakstīgala», kas putnu dziesmu pavadībā klausītājus ievedīs meditatīvā ceļojumā.

Savukārt koncerta otrajā daļā lidojums turpināsies pa visu pasauli, meklējot Laimīgo zemi un izpildot pazīstamas roka, džeza un populārās melodijas.

Elzas Rozentāles koncerta «Putna lidojums» tiešraide skatāma arī mobilajā televīzijā LMT Straumē – lietotnē un internetā.

Elzas Rozentāles koncerta «Putna lidojums» tiešraide

Tiešraides skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu