LTV muzikālajā spēlē «Mana dziesma» - «Jumpravas» vakars

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV

Sestdien, 8.oktobrī, pulksten 21:25 LTV1 ēterā būs skatāms spēles «Mana dziesma» otrais muzikālais duelis starp trim labi zināmām dāmām un trim kungiem. Kas viņus vieno? Mīlestība pret Latvijas elektroniskās mūzikas dižgariem – grupu «Jumprava» – kurai būs veltīts «Mana dziesma» otrais raidījums.

«Mana dziesma» otrajā muzikālajā spēlē Dagmāras vadītās dāmu komandas godu aizstāvēs Linda Leen, dziedātāja Aminata un Agnese Rakovska! Viņām pretī stāsies Intara vadītās kungu komandas dalībnieki: filmu režisors un producents Andrejs Ēķis, «Jumprava» līdzgaitnieks un domu biedrs mūziķis Normunds Rutulis un TV raidījumu vadītājs Roberto Meloni.

Foto: LTV

Turpinot gaidīt Latvijas 100. dzimšanas dienu, muzikālās spēles «Mana dziesma» jaunās sezonas raidījumi ir veltīti grupām un komponistiem, kuru dziesmas Atmodas laikā bijušas mums tik nozīmīgas. Šīs sestdienas vakars piederēs grupai «Jumprava», kura pirmā pierādīja, ka firmīgi un stilīgi var būt ne tikai ārzemēs! Mēs vēlējāmies viņiem līdzināties, viņi šokēja ar saviem videoklipiem, un viņu dziesmās saklausījām to, ko bijām izslāpuši dzirdēt. Grupa «Jumprava» nu jau 32 gadus ir ne tikai Latvijas elektroniskās mūzikas stila ikonas, viņi mums mācīja neklusēt, daudzas dziesmas bija kā protests valdošajai iekārtai, taču viņu repertuārā ir atrodamas arī mums visiem iemīļotas mīlas dziesmas. Muzikālajā spēlē dzirdēsim gan vienas, gan otras. Grupa «Jumprava» ar dziesmu «Sestdiena» būs arī spēles īpašie viesi.

Foto: LTV

Spēles gaitā ne tikai dziedāsim, spēlēsim, minēsim un zīmēsim «Jumpravas» leģendārākās dziesmas, bet arī atcerēsimies dažādus interesantus faktus un notikumus no grupas biogrāfijas un ilgajiem pastāvēšanas gadiem. Noskaidrosim spēles dalībnieku mīļākās grupas dziesmas, kā arī pārliecināsimies, cik zinoši viņi ir jautājumos par «Jumpravas» daiļradi. Kas noteiks spēles rezultātu – veiksme, zināšanas vai tomēr ātra rokas kustība? Un vai tiks lauzts kāds «Mana dziesma’ iepriekšējā sezonā uzstādīts rekords?

To uzzināsiet «Mana dziesma» otrajā raidījumā – 8.oktobrī pulksten 21:25 LTV1 ēterā. Spēle tiešraidē un arī pēc ētera skatāma www.ltv.lv, kā arī www.replay.lv. Jaunajā sezonā raidījums būs redzama visā pasaulē, bez ierobežojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu