«Nabaklab» mūziķi no Japānas, Norvēģijas un Latvijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 4. septembrī klubā «Nabaklab» notiks eksperimentālās metālmūzikas pasākums «Rot In Smile nr.6» , kurā spēlēs grupas no Japānas («Sete Star Sept»), Norvēģijas («Brutal Blues»), kā arī pašmāju mūziķi.

Noisecore / grind duets no Japānas «Sete Star Sept» dibināts 2004. gadā Japānā, Tokijā. Grupu izveidoja bundzinieks Kiyasu, pieaicinot dažādus viesmāksliniekus, bet pašreizējais nemainīgais sastāvs radās 2009. gadā, kad viņam pievienojās basiste Kae, kura ne vienu vien vīriešu dzimuma grind vokālistu «noliek pie vietas». Žanra cienītāju vidū grupa paspējusi iegūt kulta statusu un vispasaules atpazīstamību. «SSS» ir viena no aktīvākajām koncertgupām pasaulē, jo ļoti bieži koncertē un dodas vienā tūrē pēc otras, uzstājusies festivālos un koncertos teju visās pasaules malās un reģionos. Savā pastāvēšanas vēsturē ir izdevusi 3 LP albumus, 5 EP un vairāk nekā 30 split albumus. Rīgā grupa viesojas pirmo reizi!

«Brutal Blues» savukārt ir matemātiskais grind duets no Norvēģijas. Dueta sastāvā muzicē ģitārists Steinar Kittilsen un bundzinieks Anders Hana. Kittilsens zināms ar grindcore projektiem «Psudoku» un «BxSxRx», savukārt Anders Hana ir spilgta daļa no norvēģu eksperimentālās rokmūzikas elites - dalībnieks tādās grupās kā «Noxagt», «Ultralyd» un, protams, «MoHa!», kas bijuši Rīgā vairākkārt, galvenokārt uzstājoties festivālā «Skaņu mežs».

Koncertā uzstāsies arī «Antireality, «Rurb» un Tesa».

Ieejas maksa: 5 eur / Kluba durvis valļā no 17:00, koncerta sākums 20:00

www.nabaklab.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu