Adele atsakās vakariņot kopā ar Kimu Kardašjanu un Kanji Vestu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Realitātes šovu zvaigznei Kimai Kardašjanai ir daudz populāru draugu; izrādās, dziedātāja Adele nav viena no šīm personām. Pāris uzaicināja Adeli vakariņās, bet zvaigzne nav pieņēmusi uzaicinājumu.

Par spīti faktam, ka Adele publiski atzinusi, ka ir redzējusi vairākas «Keeping up with the Kardashians» šova sērijas, viņa atteicās vakariņot ģimenes mājā, jo nevēlējās kļūt par daļu no šova un ar savu klātbūtni celt šova reitingus.

Kima apgalvo, ka aicinājusi Adeli vakariņās ne reitingu dēļ, bet gan tāpēc, ka viņas māsa Kendela ir liela mākslinieces talanta cienītāja un viņi ar Kanji vēlējās sveikt Adeli kā Losandželosas iedzīvotāju, jo uzzinājuši, ka māksliniece pārceļas.

Lai vai kā, Adele ir atteikusies ēst vakariņas kopā ar slaveno ģimeni kā šova sastāvdaļu, bet nav teikusi nē vakariņām bez kamerām, tomēr šādu aicinājumu nav saņēmusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu