Tiešraide: Skaņu un garšu festivāls (no plkst. 16:30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina sestdien, 13. augustā no plkst. 16.30 tiešraidē vērot Latvijā pirmo «Skaņu un garšu festivālu» Siguldā, Jaunās pils dārzā, kurā notiks pašmāju un ārzemju mūziķu koncerti, kā arī daudzveidīgas gastronomiskas aktivitātes.

«Skaņu un garšu festivāls» ir pasākums, kur cilvēki svin dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir apvienot trīs, iespējams, svarīgākās cilvēka maņas: sadzirdēt, izgaršot un saredzēt. Gaisā virmojot dārza svētku gaisotnei, festivāla apmeklētāji un tiešraides skatītāji tiks lutināti un izglītoti gan ēdiena, gan mūzikas baudīšanā.

Par mūziku festivālā rūpēsies a cappella vokālā grupa «Latvian Voices», grupa «Rupa & The April Fishes», Elzas Rozentāles etno džeza kvartets un citi, savukārt ar ēdienu garšas pasauli iepazīstinās Mālpils muižas restorāna šefpavāre Aija Gabrāne, «Restorāns 3» šefpavārs Ēriks Dreibants un «Rocket Bean Roastery» šefpavārs Artūrs Taškāns.

«Skaņu un garšu festivāls» skatāms arī mobilajā televīzijā LMT Straume - lietotnē un internetā.

straume.lmt.lv

Tiešraides skatītāji un pasākuma dalībnieki aicināti piedalīties Twitter diskusijā, lietojot tēmturi #LMTstraume.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu